,, ,

Hasibe Eren Kimdir ?

Kimdir 24.08.2022 - 16:46, Güncelleme: 24.08.2022 - 16:46 10147+ kez okundu.
 

Hasibe Eren Kimdir ?

yeni sezonda show TV de yayınlanan Güldür Güldür Show katılacak olan Hasibe Eren internetde en çok aranan listesine girdi
Sıdıka, jet sosyete, yalan dünya, Türk malı deyince aklımıza gelen Hasibe Eren Güldür Güldür Show’da peki Hasibe Eren kimdir ? Hasibe Eren 1975 yılında Almanya da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümünü bitirdi. Daha sonra Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nü bitirdi. 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans  programından mezun olmuştur. Hasibe Eren 1997 ile 2003 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Sıdıka dizisi ile ünlendi. 1996'dan bu yana, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde görev yapmaktadır. Anlat İstanbul filminde, Külkedisi bölümünde oynadı. Hasibe Eren Ayrıca bu filmde Ece Hakim'e ve Azra Akın'a, Babam ve Oğlum filminde ise, Ege Tanman'a oyuncu koçluğu yaptı. 2006'da Avrupa Yakası adlı dizisinde oynadı. 2007 de 34. Altın Kelebek Ödül Töreni – En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Ödülünü aldı.  24'ün aktüalite programı Bir Zamanlar Türkiye ile 2008'de televizyon sunuculuğuna adım attı. 2010-2011 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Yerden Yüksek adlı dizide rol aldı. Hasibe Eren 2012-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisinde rol aldı. atv'de yayınlanan ve 25 Mayıs 2016 tarihinde final yapan Aile İşi dizisinde rol aldı. Daha bir çok çalışması olan başarılı oyuncu Hasibe Eren yeni sezonda show TV de yayınlanan Güldür Güldür Show un kadrosunda olacak. Haber : Melek Gözen
yeni sezonda show TV de yayınlanan Güldür Güldür Show katılacak olan Hasibe Eren internetde en çok aranan listesine girdi

Sıdıka, jet sosyete, yalan dünya, Türk malı deyince aklımıza gelen Hasibe Eren Güldür Güldür Show’da peki Hasibe Eren kimdir ?
Hasibe Eren 1975 yılında Almanya da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık bölümünü bitirdi. Daha sonra Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü'nü bitirdi. 2010 yılında ise Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans  programından mezun olmuştur.


Hasibe Eren 1997 ile 2003 yılları arasında Show TV'de yayımlanan Sıdıka dizisi ile ünlendi. 1996'dan bu yana, İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde görev yapmaktadır.
Anlat İstanbul filminde, Külkedisi bölümünde oynadı. Hasibe Eren Ayrıca bu filmde Ece Hakim'e ve Azra Akın'a, Babam ve Oğlum filminde ise, Ege Tanman'a oyuncu koçluğu yaptı. 2006'da Avrupa Yakası adlı dizisinde oynadı. 2007 de 34. Altın Kelebek Ödül Töreni – En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Ödülünü aldı. 


24'ün aktüalite programı Bir Zamanlar Türkiye ile 2008'de televizyon sunuculuğuna adım attı. 2010-2011 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan Yerden Yüksek adlı dizide rol aldı. Hasibe Eren 2012-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Yalan Dünya dizisinde rol aldı. atv'de yayınlanan ve 25 Mayıs 2016 tarihinde final yapan Aile İşi dizisinde rol aldı. Daha bir çok çalışması olan başarılı oyuncu Hasibe Eren yeni sezonda show TV de yayınlanan Güldür Güldür Show un kadrosunda olacak.

Haber : Melek Gözen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.