,, ,

Halil Konakçı kimdir?

Kimdir 14.06.2023 - 13:16, Güncelleme: 14.06.2023 - 13:16 3707+ kez okundu.
 

Halil Konakçı kimdir?

Halil Konakçı kimdir?
Halil Konakçı, Diyanet İşleri Başkanlığı ’nda imam hatip olarak görev yapan, sosyal medyada popüler olan ve milli değerler ile dini değerlere dair açıklamalarıyla dikkat çeken bir isimdir. Halil Konakçı 1980 yılında İzmir’de doğmuştur23. Ankara Melike Hatun Camii’nde imam hatip olarak çalışmaktadır. Birgün gazetesinde köşe yazarlığı da yapmaktadır. Halil Konakçı, Sezen Aksu’nun bir şarkısında geçen ‘selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e’ sözleri sebebiyle Sezen Aksu’yu eleştirmiş ve bu konuda çok konuşulmuştur. Halil Konakçı ’nın resmi Instagram, Twitter, Facebook hesapları ve YouTube kanalı bulunmaktadır  
Halil Konakçı kimdir?

Halil Konakçı, Diyanet İşleri Başkanlığı ’nda imam hatip olarak görev yapan, sosyal medyada popüler olan ve milli değerler ile dini değerlere dair açıklamalarıyla dikkat çeken bir isimdir.

Halil Konakçı 1980 yılında İzmir’de doğmuştur23. Ankara Melike Hatun Camii’nde imam hatip olarak çalışmaktadır. Birgün gazetesinde köşe yazarlığı da yapmaktadır.

Halil Konakçı, Sezen Aksu’nun bir şarkısında geçen ‘selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e’ sözleri sebebiyle Sezen Aksu’yu eleştirmiş ve bu konuda çok konuşulmuştur. Halil Konakçı ’nın resmi Instagram, Twitter, Facebook hesapları ve YouTube kanalı bulunmaktadır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.