,, ,

Hakan Ural Hakkında Gözaltı Kararı Verilmesine İlişkin İddialar

Magazin 27.01.2024 - 13:34, Güncelleme: 27.01.2024 - 13:34 19175+ kez okundu.
 

Hakan Ural Hakkında Gözaltı Kararı Verilmesine İlişkin İddialar

Hakan Ural’ın gözaltına alınması, emniyet ve savcılık arasında krize neden oldu.
Hakan Ural hakkında gözaltı kararı verilmesinin ardında emniyet ve savcılık arasında bir kriz yaşandığı iddia edildi. İddialara göre, sosyal medyada sokak röportajları yapan Sema Boztemir , 26 Ekim 2022'de yayınlanan programdaki sözleri nedeniyle Hakan Ural'dan şikayetçi oldu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınmak istenen Ural'a ulaşamayan polisler, 10 Kasım 2023'te tutanak altına aldı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, 23 Ocak 2024'te Paşabahçe Polis Merkezi 'ne bir yazı göndererek Hakan Ural'ın ifadesinin alınmak üzere gözaltına alınmasını istedi. Yazıda, Ural'ın her gün Kanal D'de program yaptığı belirtilerek, sunucunun nerede olduğu polise anımsatıldı. Yazı üzerine polis, Ural'ı sabah 05.00'te evinde gözaltına aldı. Ancak, Ural'ın ifadesi alındıktan sonra gözaltı kararı kaldırıldı. Kriz İddiası İddialara göre, Hakan Ural 'ın gözaltına alınmasına ilişkin emniyet ve savcılık arasında bir kriz yaşandı. Polis, Ural'ın her gün program yaptığı için gözaltına alınmasının zor olacağını savunurken, savcılık ise kararın uygulanmasında ısrar etti. Gözaltı kararının kaldırılmasının ardından krizin sona erdiği belirtiliyor. Sosyal Medyadan Tepkiler Hakan Ural 'ın gözaltına alınmasına sosyal medyadan da tepkiler geldi. Bazı kullanıcılar, Ural'ın haksız yere gözaltına alındığını savunurken, bazıları da Ural'ın sözlerinin suç teşkil ettiğini ileri sürdü. Hakan Ural gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Alnımız ak, başımız dik sıkıntı yok" dedi.
Hakan Ural’ın gözaltına alınması, emniyet ve savcılık arasında krize neden oldu.

Hakan Ural hakkında gözaltı kararı verilmesinin ardında emniyet ve savcılık arasında bir kriz yaşandığı iddia edildi. İddialara göre, sosyal medyada sokak röportajları yapan Sema Boztemir , 26 Ekim 2022'de yayınlanan programdaki sözleri nedeniyle Hakan Ural'dan şikayetçi oldu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınmak istenen Ural'a ulaşamayan polisler, 10 Kasım 2023'te tutanak altına aldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, 23 Ocak 2024'te Paşabahçe Polis Merkezi 'ne bir yazı göndererek Hakan Ural'ın ifadesinin alınmak üzere gözaltına alınmasını istedi. Yazıda, Ural'ın her gün Kanal D'de program yaptığı belirtilerek, sunucunun nerede olduğu polise anımsatıldı.

Yazı üzerine polis, Ural'ı sabah 05.00'te evinde gözaltına aldı. Ancak, Ural'ın ifadesi alındıktan sonra gözaltı kararı kaldırıldı.

Kriz İddiası

İddialara göre, Hakan Ural 'ın gözaltına alınmasına ilişkin emniyet ve savcılık arasında bir kriz yaşandı. Polis, Ural'ın her gün program yaptığı için gözaltına alınmasının zor olacağını savunurken, savcılık ise kararın uygulanmasında ısrar etti.

Gözaltı kararının kaldırılmasının ardından krizin sona erdiği belirtiliyor.

Sosyal Medyadan Tepkiler

Hakan Ural 'ın gözaltına alınmasına sosyal medyadan da tepkiler geldi. Bazı kullanıcılar, Ural'ın haksız yere gözaltına alındığını savunurken, bazıları da Ural'ın sözlerinin suç teşkil ettiğini ileri sürdü.

Hakan Ural gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Alnımız ak, başımız dik sıkıntı yok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.