,, ,

Hakan Muhafız Nerede Çekildi?

Tv-Dünyası 04.01.2024 - 16:52, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:52 8306+ kez okundu.
 

Hakan Muhafız Nerede Çekildi?

Hakan Muhafız, Türkiye’nin ilk Netflix orijinal dizisi olup, çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilmiştir
Hakan Muhafız, Türkiye'de çekilen ilk Netflix orijinal dizisidir. Dizinin çekimleri, İstanbul 'un pek çok semtinde gerçekleştirilmiştir. Hakan'ın macerası, İstanbul'un Tarihi Yarımada'sından Şişli'deki plazalara, Beyoğlu'ndan Büyükada'ya kadar hem eski hem de yeni yapılaşmaların yer aldığı bölgelerde geçiyor. Dizinin bazı önemli çekim yerleri şunlardır: Kapalıçarşı: Dizinin ilk bölümlerinde, Hakan'ın babasını öldüren Ölümsüz'ün peşine düştüğü sahneler Kapalıçarşı'da çekilmiştir. Ayasofya Camii ve Müzesi: Dizinin ana konularından biri olan Ölümsüz'ün saklı olduğu yer, Ayasofya Camii ve Müzesi'nin altındaki gizli bir geçittir. Büyükada : Hakan'ın doğduğu ev, Büyükada'da yer almaktadır. Şişli: Dizinin kötü karakteri Faysal Erdem'in şirketi, Şişli'de bulunan bir plazada yer almaktadır. Nemrut Dağı : Dizinin ikinci sezonunun final bölümünde, Hakan ve Ölümsüz'ün mücadelesi Nemrut Dağı'nın zirvesinde gerçekleşmiştir. Dizinin çekimleri, 2018 yılının yaz aylarında başlamış ve 2018 yılının sonlarında tamamlanmıştır. Çekimler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilmiştir.
Hakan Muhafız, Türkiye’nin ilk Netflix orijinal dizisi olup, çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilmiştir

Hakan Muhafız, Türkiye'de çekilen ilk Netflix orijinal dizisidir. Dizinin çekimleri, İstanbul 'un pek çok semtinde gerçekleştirilmiştir.

Hakan'ın macerası, İstanbul'un Tarihi Yarımada'sından Şişli'deki plazalara, Beyoğlu'ndan Büyükada'ya kadar hem eski hem de yeni yapılaşmaların yer aldığı bölgelerde geçiyor.

Dizinin bazı önemli çekim yerleri şunlardır:

  • Kapalıçarşı: Dizinin ilk bölümlerinde, Hakan'ın babasını öldüren Ölümsüz'ün peşine düştüğü sahneler Kapalıçarşı'da çekilmiştir.
  • Ayasofya Camii ve Müzesi: Dizinin ana konularından biri olan Ölümsüz'ün saklı olduğu yer, Ayasofya Camii ve Müzesi'nin altındaki gizli bir geçittir.
  • Büyükada : Hakan'ın doğduğu ev, Büyükada'da yer almaktadır.
  • Şişli: Dizinin kötü karakteri Faysal Erdem'in şirketi, Şişli'de bulunan bir plazada yer almaktadır.
  • Nemrut Dağı : Dizinin ikinci sezonunun final bölümünde, Hakan ve Ölümsüz'ün mücadelesi Nemrut Dağı'nın zirvesinde gerçekleşmiştir.

Dizinin çekimleri, 2018 yılının yaz aylarında başlamış ve 2018 yılının sonlarında tamamlanmıştır. Çekimler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.