,, ,

Hakan Fidan, Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile Görüştü

Dünya 18.01.2024 - 17:28, Güncelleme: 18.01.2024 - 17:28 19758+ kez okundu.
 

Hakan Fidan, Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile Görüştü

“Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile görüştü. Bölgedeki gerginlik ve dost ülkeler arasındaki ilişkiler konuşuldu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan , Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile telefonda görüştü. Fidan son günlerde bölgede yaşanan gerginliğe değinerek, dost ve kardeş ülkeler arasında sorun yaşanmasını arzu etmediklerini belirtti. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan , Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile bugün telefon görüşmesi yaptı. Dışişleri yetkilisinden edinilen bilgiye göre Fidan, son günlerde bölgede yaşanan gerginliğe değinerek, dost ve kardeş ülkeler arasında sorun yaşanmasını arzu etmediklerini ifade etti. Fidan'ın, tarafların soğukkanlı hareket ederek bölgenin istikrarını daha fazla riske atacak adımlardan kaçınmaları gerektiğini belirttiği öğrenildi.
“Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile görüştü. Bölgedeki gerginlik ve dost ülkeler arasındaki ilişkiler konuşuldu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan , Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile telefonda görüştü. Fidan son günlerde bölgede yaşanan gerginliğe değinerek, dost ve kardeş ülkeler arasında sorun yaşanmasını arzu etmediklerini belirtti.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan , Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile bugün telefon görüşmesi yaptı. Dışişleri yetkilisinden edinilen bilgiye göre Fidan, son günlerde bölgede yaşanan gerginliğe değinerek, dost ve kardeş ülkeler arasında sorun yaşanmasını arzu etmediklerini ifade etti. Fidan'ın, tarafların soğukkanlı hareket ederek bölgenin istikrarını daha fazla riske atacak adımlardan kaçınmaları gerektiğini belirttiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.