,, ,

Gürhan Altundaşar Kimdir

Kimdir 24.08.2022 - 16:57, Güncelleme: 24.08.2022 - 16:57 10808+ kez okundu.
 

Gürhan Altundaşar Kimdir

yeni sezonda show TV de yayınlanan Güldür Güldür Show katılacak olan Gürhan Altundaşar internetde en çok aranan listesine girdi
Çok Güzel Hareketler Bunlar, Organize işler, BKM Mutfak deyince aklımıza gelen başarılı tiyatro oyuncusu Gürhan Altundaşar kimdir? Tiyatro oyuncusu Gürhan Altundaşar 1984 yılı Ankara doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Kara Kutu, Tiyatro Akademika ve Açık Sahne'de çalışmalarına devam etti. 2013 yılında İstanbul'a yerleşerek çeşitli tiyatrolarda yer almaya devam etti.. Gürhan Altundaşar 2016 yılından bu yana BKM Mutfak’ta, 2019’dan itibaren Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda çalışmaları bulunuyor. 2019 yılında organize işler sinema filminde de rol aldı.Basarili oyuncu Gürhan Altundaşar yeni sezonda da show TV de yayınlanan Güldür Güldür Show kadrosunda yer alacak. Haber : Melek Gözen
yeni sezonda show TV de yayınlanan Güldür Güldür Show katılacak olan Gürhan Altundaşar internetde en çok aranan listesine girdi

Çok Güzel Hareketler Bunlar, Organize işler, BKM Mutfak deyince aklımıza gelen başarılı tiyatro oyuncusu Gürhan Altundaşar kimdir?

Tiyatro oyuncusu Gürhan Altundaşar 1984 yılı Ankara doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Kara Kutu, Tiyatro Akademika ve Açık Sahne'de çalışmalarına devam etti. 2013 yılında İstanbul'a yerleşerek çeşitli tiyatrolarda yer almaya devam etti..


Gürhan Altundaşar 2016 yılından bu yana BKM Mutfak’ta, 2019’dan itibaren Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda çalışmaları bulunuyor. 2019 yılında organize işler sinema filminde de rol aldı.Basarili oyuncu Gürhan Altundaşar yeni sezonda da show TV de yayınlanan Güldür Güldür Show kadrosunda yer alacak.

Haber : Melek Gözen

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.