,, ,

Günün Tarot Kartı 13 Ölüm

Astroloji 30.12.2022 - 09:34, Güncelleme: 30.12.2022 - 09:34 5578+ kez okundu.
 

Günün Tarot Kartı 13 Ölüm

Günün Tarot Kartı 13 Ölüm
Kıymetli News Findy okurları, 30 Aralık 2022’nin tarot kartı 13 Ölüm. Mars Retrosu ve Merkür kırmızı “S” konumu, Venüs - Mars arasındaki açılanma gökyüzünde gergin enerjilerin yoğunluğuna işaret ediyor. Dünkü yazımda da yazdığım gibi iki üç gün daha mecbur kalmadıkça iş veya özel konularda iletişimi bekletin. Acil bir durum olursa pozitif odaklı ve diplomatik olmaya özen gösterin. Ay, ölüm kartını destekliyor. Özellikle duygusal konular ile ilgili değişimler olabilir. Daha önce çok istediğiniz bir şeyi artık çok da istemediğinize karar verebilirsiniz. Size hizmet etmeyen aşk, ilişki, iş, arkadaş, çevre vb konularda temizliğe ayıklamaya ve değişime ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle önemli konularda net olmak için iki üç gün daha bekleyip kalbinizin sesini dinleyin. Sağlıkla ilgili olarak; kronik ve genetik kalp rahatsızlığı olanlar ve yaş olarak tansiyon, kalp, kalp damar rahatsızlığı riski olanlar bugünlerde kalp sağlığınıza dikkat edin. Sanat ile ilgilenen arkadaşlar yetenekleriniz ile ilgili bir patlama yaşayacağınız gün; bugünün uzantılı etkisi olarak 19 Nisan 2023 (+/- gün fark edebilir). Bu tarihi ajandanıza not edin. Güneş ve Eros astroiti arasındaki koruma açısı; yurt dışı veya hukuksal bağlantılı bir paranın yakın zamanda elinize ulaşabileceğini gösteriyor. Ev veya iş yerlerinizdeki musluk, su boruları ve giderleri ile ilgili arızalara, çatı akmasına veya çeşitli sebeplerle su baskınına karşı dikkatli olmanızı öneririm.   Elbette bu etkiler genel etkiler. Detaylar ve alacağınız etkileri, kişisel doğum haritanız belirler. Her şey gönlünüzce ve bütünün hayrına olsun inşallah. Oldu da, oldu oldu oldu Sevgiler Zeynep Aşcı Karma Astrolog
Günün Tarot Kartı 13 Ölüm

Kıymetli News Findy okurları, 30 Aralık 2022’nin tarot kartı 13 Ölüm. Mars Retrosu ve Merkür kırmızı “S” konumu, Venüs - Mars arasındaki açılanma gökyüzünde gergin enerjilerin yoğunluğuna işaret ediyor. Dünkü yazımda da yazdığım gibi iki üç gün daha mecbur kalmadıkça iş veya özel konularda iletişimi bekletin. Acil bir durum olursa pozitif odaklı ve diplomatik olmaya özen gösterin.

Ay, ölüm kartını destekliyor. Özellikle duygusal konular ile ilgili değişimler olabilir. Daha önce çok istediğiniz bir şeyi artık çok da istemediğinize karar verebilirsiniz. Size hizmet etmeyen aşk, ilişki, iş, arkadaş, çevre vb konularda temizliğe ayıklamaya ve değişime ihtiyaç duyabilirsiniz. Böyle önemli konularda net olmak için iki üç gün daha bekleyip kalbinizin sesini dinleyin.

Sağlıkla ilgili olarak; kronik ve genetik kalp rahatsızlığı olanlar ve yaş olarak tansiyon, kalp, kalp damar rahatsızlığı riski olanlar bugünlerde kalp sağlığınıza dikkat edin.

Sanat ile ilgilenen arkadaşlar yetenekleriniz ile ilgili bir patlama yaşayacağınız gün; bugünün uzantılı etkisi olarak 19 Nisan 2023 (+/- gün fark edebilir). Bu tarihi ajandanıza not edin.

Güneş ve Eros astroiti arasındaki koruma açısı; yurt dışı veya hukuksal bağlantılı bir paranın yakın zamanda elinize ulaşabileceğini gösteriyor.

Ev veya iş yerlerinizdeki musluk, su boruları ve giderleri ile ilgili arızalara, çatı akmasına veya çeşitli sebeplerle su baskınına karşı dikkatli olmanızı öneririm.  

Elbette bu etkiler genel etkiler. Detaylar ve alacağınız etkileri, kişisel doğum haritanız belirler.

Her şey gönlünüzce ve bütünün hayrına olsun inşallah. Oldu da, oldu oldu oldu

Sevgiler  Zeynep Aşcı Karma Astrolog

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.