,, ,

Güneşin Doğuşu" Dizisi Yakında Yayında

Gündem 20.10.2023 - 15:52, Güncelleme: 20.10.2023 - 15:52 3092+ kez okundu.
 

Güneşin Doğuşu" Dizisi Yakında Yayında

Gölcük’te çekimleri devam eden ‘Güneşin Doğuşu’ dizisi, Peygamberimizin hayatını konu alıyor. Yönetmenliğini Harun Beyaz’ın yaptığı dizi, merakla bekleniyor.
Peygamberimizin hayatını konu alan ve Gölcük 'te çekimleri devam eden " Güneşin Doğuşu " dizisinin yayın tarihi merakla bekleniyor. Kayı Beyi Organizasyonu sponsorluğundaki dizinin yönetmenliğini Harun Beyaz , senaristliğini ise Hatice Berra Dulundu üstleniyor. Dizide Abdullah Zaza , Emre Zaza , İbrahim Şimşek , Turan Yürekli , Hüseyin Ekşioğlu , Makbule Demir , İsmet Çık , Hakan Öztürk ve Sefer Aydın gibi ünlü oyuncular rol alıyor. Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 13. Kitap Fuarı'nda açtığı okul tanıtım standı katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Fuarın önemli konukları ise ünlü yönetmen Harun Beyaz ve ünlü oyuncular oldu. Ünlü oyuncular büyük ilgi gördü. Okuldan yapılan açıklamada, "Okulumuz Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Kitap Tanıtım Standında okulumuzun çeşitli etkinliklerine ek projemizin tanıtımını yapmak, daha çok insana ulaşmak için 'Güneşin Doğuşu' filminin değerli oyuncuları, yapımcıları ve senaristi ile orada bulunduk. Tanıtım çalışmalarımız oyuncularımıza sayesinde çok renkli ve dolu dolu geçti. Kendilerine teşekkür ediyoruz" denildi.  
Gölcük’te çekimleri devam eden ‘Güneşin Doğuşu’ dizisi, Peygamberimizin hayatını konu alıyor. Yönetmenliğini Harun Beyaz’ın yaptığı dizi, merakla bekleniyor.

Peygamberimizin hayatını konu alan ve Gölcük 'te çekimleri devam eden " Güneşin Doğuşu " dizisinin yayın tarihi merakla bekleniyor. Kayı Beyi Organizasyonu sponsorluğundaki dizinin yönetmenliğini Harun Beyaz , senaristliğini ise Hatice Berra Dulundu üstleniyor. Dizide Abdullah Zaza , Emre Zaza , İbrahim Şimşek , Turan Yürekli , Hüseyin Ekşioğlu , Makbule Demir , İsmet Çık , Hakan Öztürk ve Sefer Aydın gibi ünlü oyuncular rol alıyor.

Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 13. Kitap Fuarı'nda açtığı okul tanıtım standı katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Fuarın önemli konukları ise ünlü yönetmen Harun Beyaz ve ünlü oyuncular oldu. Ünlü oyuncular büyük ilgi gördü.

Okuldan yapılan açıklamada, "Okulumuz Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Kitap Tanıtım Standında okulumuzun çeşitli etkinliklerine ek projemizin tanıtımını yapmak, daha çok insana ulaşmak için 'Güneşin Doğuşu' filminin değerli oyuncuları, yapımcıları ve senaristi ile orada bulunduk. Tanıtım çalışmalarımız oyuncularımıza sayesinde çok renkli ve dolu dolu geçti. Kendilerine teşekkür ediyoruz" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.