,, ,

Gülben Ergen, Tayland'da 10 günlük detoks programıyla yorgunluk atacak

Magazin 05.09.2023 - 11:03, Güncelleme: 05.09.2023 - 11:03 16385+ kez okundu.
 

Gülben Ergen, Tayland'da 10 günlük detoks programıyla yorgunluk atacak

Gülben Ergen, Tayland’da detoks yapacak
Gülben Ergen Tayland'da 10 günlük detoks programıyla yorgunluk atacak Gülben Ergen yoğun bir konser programıyla geçen yaz tatili için Tayland 'a gidiyor. Phuket'te bir detoks kampında 10 gün geçirecek olan Ergen, zinde ve enerjik bir şekilde yeni şarkısının tanıtımına başlayacak. Gülben Ergen bu yaz yoğun bir konser trafiği yaşadı. Sahneden sahneye koşan Ergen, 9 Eylül'de Alaçatı Şerefe'de sezon finali yapacak. Yazın son konserinin ardından yeni şarkısı için stüdyoya girecek olan Ergen, kayıtları bitirdikten sonra ay sonunda Tayland'ın ünlü tatil adası Phuket'e gidecek. Ergen, Phuket'teki bir detoks kampında 10 günlük bir arınma programı geçirecek. Bu programda, Ergen'i sağlıklı beslenme, egzersiz ve meditasyon gibi uygulamalar bekliyor. Ergen, detoks programının ardından yeni şarkısının tanıtımına başlayacak.
Gülben Ergen, Tayland’da detoks yapacak

Gülben Ergen Tayland'da 10 günlük detoks programıyla yorgunluk atacak

Gülben Ergen yoğun bir konser programıyla geçen yaz tatili için Tayland 'a gidiyor. Phuket'te bir detoks kampında 10 gün geçirecek olan Ergen, zinde ve enerjik bir şekilde yeni şarkısının tanıtımına başlayacak.

Gülben Ergen bu yaz yoğun bir konser trafiği yaşadı. Sahneden sahneye koşan Ergen, 9 Eylül'de Alaçatı Şerefe'de sezon finali yapacak. Yazın son konserinin ardından yeni şarkısı için stüdyoya girecek olan Ergen, kayıtları bitirdikten sonra ay sonunda Tayland'ın ünlü tatil adası Phuket'e gidecek.

Ergen, Phuket'teki bir detoks kampında 10 günlük bir arınma programı geçirecek. Bu programda, Ergen'i sağlıklı beslenme, egzersiz ve meditasyon gibi uygulamalar bekliyor.

Ergen, detoks programının ardından yeni şarkısının tanıtımına başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.