,, ,

Gülben Ergen, Phuket Detoksu Sonrası Yenilenmiş Olarak Sahneye Çıktı

Müzik 12.02.2024 - 10:30, Güncelleme: 12.02.2024 - 10:30 7590+ kez okundu.
 

Gülben Ergen, Phuket Detoksu Sonrası Yenilenmiş Olarak Sahneye Çıktı

Detoks sonrası yenilenen Gülben Ergen, Sevgililer Günü’nde Kıbrıs’ta unutulmaz bir konser verdi ve aşkı arayanlara umut ışığı oldu.
Phuket detoksu sonrası yenilenen Gülben Ergen , Sevgililer Günü’nü Kıbrıs Limak Hotel ’de verdiği konserle erken kutladı. Fit vücudu ve şıklığıyla dikkat çeken Ergen şarkılarını aşk için söyledi ve yalnızlara umut verdi…   Geçtiğimiz günlerde Tayland’ın meşhur tatil adası Phuket’e giden ve burada detoks kampına giren Gülben Ergen yenilenmiş olarak geri döndü. Detoks sonrası ilk kez sahneye çıkan Gülben Ergen, Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında Kıbrıs Limak Hotel’de sevenleriyle buluştu. İncecik fit vücudu ve bitmek tükenmek bilmeyen pozitif enerjisiyle dikkat çeken Gülben Ergen “Bu gece şarkılarımı hem sevgililer hem de aşkı arayanlar için söylüyorum. Unutmayın aşk hiç beklemediğiniz anda gelir, sürpriz yapar” diyerek ‘Sürpriz’ şarkısını seslendirdi.   Bekir Gökmen imzalı gümüş rengi elbisesi ve şık sırt dekoltesiyle dikkat çeken Gülben Ergen kulağa olduğu kadar göze de hitap etti. Kariyerinin tüm hitlerine ek olarak sevdiği şarkıları da repertuarına alan Gülben Ergen seyircisine unutulmaz bir gece yaşattı. Ergen, 16 Şubat’ta Ankara Günay’da başkentlilerle buluşacak.
Detoks sonrası yenilenen Gülben Ergen, Sevgililer Günü’nde Kıbrıs’ta unutulmaz bir konser verdi ve aşkı arayanlara umut ışığı oldu.

Phuket detoksu sonrası yenilenen Gülben Ergen , Sevgililer Günü’nü Kıbrıs Limak Hotel ’de verdiği konserle erken kutladı. Fit vücudu ve şıklığıyla dikkat çeken Ergen şarkılarını aşk için söyledi ve yalnızlara umut verdi…
 
Geçtiğimiz günlerde Tayland’ın meşhur tatil adası Phuket’e giden ve burada detoks kampına giren Gülben Ergen yenilenmiş olarak geri döndü. Detoks sonrası ilk kez sahneye çıkan Gülben Ergen, Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında Kıbrıs Limak Hotel’de sevenleriyle buluştu. İncecik fit vücudu ve bitmek tükenmek bilmeyen pozitif enerjisiyle dikkat çeken Gülben Ergen “Bu gece şarkılarımı hem sevgililer hem de aşkı arayanlar için söylüyorum. Unutmayın aşk hiç beklemediğiniz anda gelir, sürpriz yapar” diyerek ‘Sürpriz’ şarkısını seslendirdi.
 
Bekir Gökmen imzalı gümüş rengi elbisesi ve şık sırt dekoltesiyle dikkat çeken Gülben Ergen kulağa olduğu kadar göze de hitap etti. Kariyerinin tüm hitlerine ek olarak sevdiği şarkıları da repertuarına alan Gülben Ergen seyircisine unutulmaz bir gece yaşattı. Ergen, 16 Şubat’ta Ankara Günay’da başkentlilerle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.