,, ,

Gülben Ergen: Marşlı Kapanış

Müzik 30.10.2022 - 10:30, Güncelleme: 30.10.2022 - 10:30 6346+ kez okundu.
 

Gülben Ergen: Marşlı Kapanış

Gülben Ergen: Marşlı Kapanış
Gülben Ergen 29 Ekim Cumhuriyet Bayram ilk önce Mandarin İzmir‘de ardından da İstanbul Günay Restaurant sahneye çıktı. Gülben Ergen güne özel hazırladıkları özel repertuvarındaki şarkıları seslendirdi. Gecenin sonunda ise “Memleketim” şarkısı, “İzmir Marşı” ve “Onuncu Yıl Marşı” konuklarla hep bir ağızdan söyledi.   Gülben Ergen Mandarin İzmir ‘de Bekir Gökmen imzalı kıyafetiyle sahneye çıktı.
Gülben Ergen: Marşlı Kapanış

Gülben Ergen 29 Ekim Cumhuriyet Bayram ilk önce Mandarin İzmir‘de ardından da İstanbul Günay Restaurant sahneye çıktı. Gülben Ergen güne özel hazırladıkları özel repertuvarındaki şarkıları seslendirdi. Gecenin sonunda ise “Memleketim” şarkısı, “İzmir Marşı” ve “Onuncu Yıl Marşı” konuklarla hep bir ağızdan söyledi.

 

Gülben Ergen Mandarin İzmir ‘de Bekir Gökmen imzalı kıyafetiyle sahneye çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.