,, ,

Gülben Ergen 'in stylingi Bilgecan Koçana'dan AÇIKLAMA!

Magazin 08.10.2022 - 11:19, Güncelleme: 08.10.2022 - 11:19 7593+ kez okundu.
 

Gülben Ergen 'in stylingi Bilgecan Koçana'dan AÇIKLAMA!

Gülben Ergen 'in stylingi Bilgecan Koçana'dan AÇIKLAMA!
Gülben Ergen ile yıllardır uyum içinde olduğumuz bir iş ortaklığımız var kendisinin imajından mükellefim, stylingini benim yaptığım sözü geçen çekimde de Halil Ulgu ’ye ait olan bu elbise benim tarafımdan tasarımcıdan fotoğraf çekimde kullanılmak üzere alınıp sonrasında da sorunsuz bir şekilde kendisine iade edilmiştir. Tarafımdan imzalanan sözleşmeye ters düşecek hiçbir durum yaşanmamıştır. Gülben Ergen daha kendisinin ricası üzerine etiketleyerek storysinde paylaştığı elbise de hala Halil Ulgun’ın profilinde yer almaktadır. Halil Ulgun’ın herhangi bir maddi veya manevi kayba uğraması söz konusu değildir.  Bahseden sözleşme de ektedir. Burada da görüldüğü üzere etiket şartı gibi bir ibare bulunmamaktadır. Kamuoyuna arz ederiz.   Bilgecan Koçana Styling
Gülben Ergen 'in stylingi Bilgecan Koçana'dan AÇIKLAMA!

Gülben Ergen ile yıllardır uyum içinde olduğumuz bir iş ortaklığımız var kendisinin imajından mükellefim, stylingini benim yaptığım sözü geçen çekimde de Halil Ulgu ’ye ait olan bu elbise benim tarafımdan tasarımcıdan fotoğraf çekimde kullanılmak üzere alınıp sonrasında da sorunsuz bir şekilde kendisine iade edilmiştir.


Tarafımdan imzalanan sözleşmeye ters düşecek hiçbir durum yaşanmamıştır.


Gülben Ergen daha kendisinin ricası üzerine etiketleyerek storysinde paylaştığı elbise de hala Halil Ulgun’ın profilinde yer almaktadır.
Halil Ulgun’ın herhangi bir maddi veya manevi kayba uğraması söz konusu değildir. 


Bahseden sözleşme de ektedir. Burada da görüldüğü üzere etiket şartı gibi bir ibare bulunmamaktadır. Kamuoyuna arz ederiz.
 
Bilgecan Koçana
Styling

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.