,, ,

Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer İzmir Menemen'de Konser Verdi

Müzik 02.09.2023 - 09:18, Güncelleme: 02.09.2023 - 09:26 10024+ kez okundu.
 

Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer İzmir Menemen'de Konser Verdi

Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer, İzmir Menemen’de konser verdi. Binlerce kişi üç sanatçıyı izledi. ‘Haydi Söyle’ şarkısını birlikte söylediler.
Gülben Ergen İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer İzmir Menemen 'de Konser Verdi İzmir Menemen 'de düzenlenen konserde Gülben Ergen İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer sahne aldı. İzmir Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Gülben Ergen İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer sahne aldı. Etkinliğe binlerce kişi katıldı. Gülben Ergen konserde en sevilen şarkılarını seslendirdi. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de Gülben Ergen 'e eşlik etti. Üç sanatçı, 'Haydi Söyle' şarkısını birlikte söyledi. Konser, Gülben Ergen İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer 'in hayranları tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer, 6 Eylül'de İstanbul Kuruçeşme Arena'da bir araya gelecek.
Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer, İzmir Menemen’de konser verdi. Binlerce kişi üç sanatçıyı izledi. ‘Haydi Söyle’ şarkısını birlikte söylediler.

Gülben Ergen İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer İzmir Menemen 'de Konser Verdi

İzmir Menemen 'de düzenlenen konserde Gülben Ergen İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer sahne aldı.

İzmir Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Gülben Ergen İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer sahne aldı. Etkinliğe binlerce kişi katıldı.

Gülben Ergen konserde en sevilen şarkılarını seslendirdi. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de Gülben Ergen 'e eşlik etti. Üç sanatçı, 'Haydi Söyle' şarkısını birlikte söyledi.

Konser, Gülben Ergen İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer 'in hayranları tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer, 6 Eylül'de İstanbul Kuruçeşme Arena'da bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.