,, ,

Gülay Yedekçi Kimdir, Kaç Yaşında? Gülay Yedekçi Hayatı ve Biyografisi

Kimdir 21.10.2023 - 11:25, Güncelleme: 21.10.2023 - 11:25 4316+ kez okundu.
 

Gülay Yedekçi Kimdir, Kaç Yaşında? Gülay Yedekçi Hayatı ve Biyografisi

Gülay Yedekçi Kimdir, Kaç Yaşında? Gülay Yedekçi Hayatı ve Biyografisi
Gülay Yedekci 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur ve şu anda 47 yaşındadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 25. ve 26. dönem İstanbul milletvekilidir. Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuş, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisansını, İTÜ’de doktorasını tamamlamıştır. 1996 yılında kendi mimarlık ofisini kurmuştur. Öğretim üyesi olarak görev yapmış, Yeni Yüzyıl Üniversitesi mimarlık bölüm başkan yardımcısı ve mimarlık-mühendislik fakültesi dekan yardımcısı olarak görev almıştır. Yayımlanmış çok sayıda makalesi ve 4 kitabı vardır. Siyasi kariyerinde CHP Fatih İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış, 2009-2014 yılları arasında Fatih Belediyesi Meclis Üyesi olarak İmar ve Kültür Varlıklarını Koruma Komisyonlarında görev almıştır. Engelliler için Turuncu Bayrak önerisinin sahibidir. Ekolojik Kadın Köyü Projesinin mimarıdır; Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Platformu ve Umut (Sokak) Çocukları Derneği yönetim kurullarında görev aldı. İyi düzeyde İngilizce bilen Yedekci, 2 çocuk annesidir
Gülay Yedekçi Kimdir, Kaç Yaşında? Gülay Yedekçi Hayatı ve Biyografisi

Gülay Yedekci 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur ve şu anda 47 yaşındadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 25. ve 26. dönem İstanbul milletvekilidir. Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuş, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisansını, İTÜ’de doktorasını tamamlamıştır.

1996 yılında kendi mimarlık ofisini kurmuştur. Öğretim üyesi olarak görev yapmış, Yeni Yüzyıl Üniversitesi mimarlık bölüm başkan yardımcısı ve mimarlık-mühendislik fakültesi dekan yardımcısı olarak görev almıştır. Yayımlanmış çok sayıda makalesi ve 4 kitabı vardır.

Siyasi kariyerinde CHP Fatih İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış, 2009-2014 yılları arasında Fatih Belediyesi Meclis Üyesi olarak İmar ve Kültür Varlıklarını Koruma Komisyonlarında görev almıştır. Engelliler için Turuncu Bayrak önerisinin sahibidir. Ekolojik Kadın Köyü Projesinin mimarıdır; Sivil Toplum Kuruluşları Birliği Platformu ve Umut (Sokak) Çocukları Derneği yönetim kurullarında görev aldı.

İyi düzeyde İngilizce bilen Yedekci, 2 çocuk annesidir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.