,, ,

Grand Model Of Türkiye'nin Birincileri Trabzonlu Muhammet Ali Kibar ve İstanbullu Deniz Eser Oldu

Magazin 15.11.2023 - 10:53, Güncelleme: 15.11.2023 - 10:56 28938+ kez okundu.
 

Grand Model Of Türkiye'nin Birincileri Trabzonlu Muhammet Ali Kibar ve İstanbullu Deniz Eser Oldu

Grand Model Of Türkiye’nin finalinde Trabzonlu Muhammet Ali Kibar ve İstanbullu Deniz Eser birinci oldu. Yeni yüzler kazandırmayı hedefleyen yarışma, büyük beğeni topladı.
Grand Model Of Türkiye 'nin 12 Kasım'da Hilton İstanbul Kozyatağı'nda gerçekleşen finalinde Trabzonlu Muhammet Ali Kibar erkeklerde, İstanbullu Deniz Eser ise kızlarda birinci oldu. Bu yıl ilki düzenlenen yarışma, podyum ve ekranlara yeni yüzler kazandırmak ve şikesiz seçimler yapmak hedefi ile gerçekleştirildi. Geceye ünlü sunucu Gökay Kalaycıoğlu ve Zeliha Çal 'ın sunumuyla başladı. İlayda Emir , Sevgi Taşdan , Melek Doğan ve Özgür Deniz Yılmazer 'in Grand Model Of Türkiye için hazırladığı özel koleksiyonlar büyük beğeni topladı. Juri Başkanı Duygu Yazıcı ise Oktay Seven imzalı kostümü ile göz kamaştırdı. Yarışmanın koreografi ve sanat yönetmenliğini ise sektörün duayen ismi Asil Çağıl gerçekleştirdi. Ünlü sanatçılar Ferah Zeydan, Ozan Orhon, Uğur Arslan, Gökçe Kırgız Taner ve Reşat Gümüştaç şarkılarıyla geceye renk kattılar. 40 modelin yarıştığı gecede ikinciliği Göktuğ Akın ve İpek Kuşçu, üçüncülüğü Cem Güleryüz ve Aybike Hindistan kazandı. Dördüncülükte Doğukan Navdar ve Aleyna Varna, beşincilikte ise Berk Duman ve Hilal Munis yer aldı. Yarışmacılar jüri tarafından büyük beğeni toplarken, jüriler seçim yapmakta zorlandı. İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri yarışma jürisinde yer aldı. Juri başkanlığını kurucu olarak Duygu Yazıcı üstlendi. Juride ayrıca Zeynel Gür , Burak Ektiren , Taner Uğan , Emir Şenkül , Reşat Gümüştaç , Marks Gerson , Alican Üremişler, Sinan Acet, Erkan Türk, Cengizhan Ekizceli, Muammer Kapucuoğlu, Evrim Yaşlak, Ozan Orhon, Ferah Zeydan, Gökçe Kırgız Taner, Uğur Arslan, Hülya Albayrak, Banu Saadet, Oğuzhan Akgül, Gökhan Haytoğlu, Mevlüt Dede, Tamer Köseoğlu, Mustafa Bozkurt, İlhan Arık, Benan Saraç, Ersin Şen, Yağmur Ayaz, Gökhan Haytoğlu ve eski Türkiye güzeli Şebnem Sürücü yer aldı.
Grand Model Of Türkiye’nin finalinde Trabzonlu Muhammet Ali Kibar ve İstanbullu Deniz Eser birinci oldu. Yeni yüzler kazandırmayı hedefleyen yarışma, büyük beğeni topladı.

Grand Model Of Türkiye 'nin 12 Kasım'da Hilton İstanbul Kozyatağı'nda gerçekleşen finalinde Trabzonlu Muhammet Ali Kibar erkeklerde, İstanbullu Deniz Eser ise kızlarda birinci oldu.

Bu yıl ilki düzenlenen yarışma, podyum ve ekranlara yeni yüzler kazandırmak ve şikesiz seçimler yapmak hedefi ile gerçekleştirildi.

Geceye ünlü sunucu Gökay Kalaycıoğlu ve Zeliha Çal 'ın sunumuyla başladı. İlayda Emir , Sevgi Taşdan , Melek Doğan ve Özgür Deniz Yılmazer 'in Grand Model Of Türkiye için hazırladığı özel koleksiyonlar büyük beğeni topladı. Juri Başkanı Duygu Yazıcı ise Oktay Seven imzalı kostümü ile göz kamaştırdı.

Yarışmanın koreografi ve sanat yönetmenliğini ise sektörün duayen ismi Asil Çağıl gerçekleştirdi. Ünlü sanatçılar Ferah Zeydan, Ozan Orhon, Uğur Arslan, Gökçe Kırgız Taner ve Reşat Gümüştaç şarkılarıyla geceye renk kattılar.

40 modelin yarıştığı gecede ikinciliği Göktuğ Akın ve İpek Kuşçu, üçüncülüğü Cem Güleryüz ve Aybike Hindistan kazandı. Dördüncülükte Doğukan Navdar ve Aleyna Varna, beşincilikte ise Berk Duman ve Hilal Munis yer aldı.

Yarışmacılar jüri tarafından büyük beğeni toplarken, jüriler seçim yapmakta zorlandı. İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri yarışma jürisinde yer aldı. Juri başkanlığını kurucu olarak Duygu Yazıcı üstlendi. Juride ayrıca Zeynel Gür , Burak Ektiren , Taner Uğan , Emir Şenkül , Reşat Gümüştaç , Marks Gerson , Alican Üremişler, Sinan Acet, Erkan Türk, Cengizhan Ekizceli, Muammer Kapucuoğlu, Evrim Yaşlak, Ozan Orhon, Ferah Zeydan, Gökçe Kırgız Taner, Uğur Arslan, Hülya Albayrak, Banu Saadet, Oğuzhan Akgül, Gökhan Haytoğlu, Mevlüt Dede, Tamer Köseoğlu, Mustafa Bozkurt, İlhan Arık, Benan Saraç, Ersin Şen, Yağmur Ayaz, Gökhan Haytoğlu ve eski Türkiye güzeli Şebnem Sürücü yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.