,, ,

Gölbaşı Belediyespor, Mehmet Hacı Mustafa ile anlaştı

Spor 13.10.2023 - 09:18, Güncelleme: 13.10.2023 - 09:18 15738+ kez okundu.
 

Gölbaşı Belediyespor, Mehmet Hacı Mustafa ile anlaştı

Gölbaşı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’de iddialı bir kadro ve tecrübeli antrenörle sezona hazırlanıyor.
Gölbaşı Belediyespor , Bölgesel Amatör Lig 'de (BAL) mücadele edecek yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda, iç ve dış transferde önemli isimlere imza atan Gölbaşı Belediyespor iddialı bir kadro kurdu. Kulüp Başkanı İbrahim Karagöz yaptığı açıklamada, "Sezona iddialı bir kadroyla başlamak istiyoruz. Bu doğrultuda, forvet hattına Hakan Akman kanat oyuncusu Hasan Üstübücü 'nün yanı sıra diğer mevkilere de Fahreddin Ülger Enes Ufuk Ürün Burak Ağaoğlu Kaan Görmez Mert Hüseyin Salt Muzaffer Kılıç Görkem Yiğit Bayram Deniz Çınar Ali Kaan Şahanbaz ve Doğukan Tüfekçi gibi önemli isimleri kadromuza dahil ettik." dedi. Karagöz, ayrıca takımın teknik kadrosuna da tecrübeli antrenör Mehmet Hacı Mustafa'yı dahil ettiklerini belirterek, "Mehmet Hacı Mustafa'nın deneyimi ve uzmanlığı, takımımızın performansını artıracak. Birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz." şeklinde konuştu. Yeni sezon öncesi taraftarlar da heyecanla maçların başlamasını beklerken, Gölbaşı Belediyespor'un bu güçlü kadro ve tecrübeli antrenör ile BAL'da başarılı olmalarını bekliyor.
Gölbaşı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’de iddialı bir kadro ve tecrübeli antrenörle sezona hazırlanıyor.

Gölbaşı Belediyespor , Bölgesel Amatör Lig 'de (BAL) mücadele edecek yeni sezonun hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda, iç ve dış transferde önemli isimlere imza atan Gölbaşı Belediyespor iddialı bir kadro kurdu.

Kulüp Başkanı İbrahim Karagöz yaptığı açıklamada, "Sezona iddialı bir kadroyla başlamak istiyoruz. Bu doğrultuda, forvet hattına Hakan Akman kanat oyuncusu Hasan Üstübücü 'nün yanı sıra diğer mevkilere de Fahreddin Ülger Enes Ufuk Ürün Burak Ağaoğlu Kaan Görmez Mert Hüseyin Salt Muzaffer Kılıç Görkem Yiğit Bayram Deniz Çınar Ali Kaan Şahanbaz ve Doğukan Tüfekçi gibi önemli isimleri kadromuza dahil ettik." dedi.

Karagöz, ayrıca takımın teknik kadrosuna da tecrübeli antrenör Mehmet Hacı Mustafa'yı dahil ettiklerini belirterek, "Mehmet Hacı Mustafa'nın deneyimi ve uzmanlığı, takımımızın performansını artıracak. Birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Yeni sezon öncesi taraftarlar da heyecanla maçların başlamasını beklerken, Gölbaşı Belediyespor'un bu güçlü kadro ve tecrübeli antrenör ile BAL'da başarılı olmalarını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.