,, ,

Gökhan Alkan Kimdir ?

Kimdir 14.11.2022 - 11:54, Güncelleme: 14.11.2022 - 11:54 5106+ kez okundu.
 

Gökhan Alkan Kimdir ?

Gökhan Alkan Kimdir ?
Başarılı oyuncu Gökhan Alkan , 8 Aralık 1987 tarihinde göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği bölümünün ardından Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümünü de tamamladı.   Gökhan Alkan Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da alan Gökhan Alkan , mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 yıl görev aldı. Burada şiir, güfte, reklam seslendirmesi, şan ve solfej gibi eğitimlerle kendini geliştirdi. Gökhan Alkan 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şah Tahmasb karakteriyle televizyon dünyasına adım attı.
Gökhan Alkan Kimdir ?
Başarılı oyuncu Gökhan Alkan , 8 Aralık 1987 tarihinde göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği bölümünün ardından Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümünü de tamamladı.
 
Gökhan Alkan Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da alan Gökhan Alkan , mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 yıl görev aldı. Burada şiir, güfte, reklam seslendirmesi, şan ve solfej gibi eğitimlerle kendini geliştirdi. Gökhan Alkan 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şah Tahmasb karakteriyle televizyon dünyasına adım attı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.