,, ,

Giresun'da kıyaya vuran yunus öldü

Gündem 13.05.2022 - 15:29, Güncelleme: 13.05.2022 - 15:29 5240+ kez okundu.
 

Giresun'da kıyaya vuran yunus öldü

Giresun'da kıyaya vuran yunus öldü
Giresun'un Bulancak ilçesinde kıyıya vuran yunus öldü. Belediye Plajı'nda yürüyüş yaptıkları sırada kıyıda yunus olduğunu görenler, durumu yetkililere bildirdi. Plaja gelen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri ekipleri yunusa müdahalede bulundu. Çeşitli yerlerinde yaralar bulunan yunus bir süre sonra öldü. Yunus, inceleme yapılmak üzere ekiplerce bulunduğu yerden alındı.
Giresun'da kıyaya vuran yunus öldü

Giresun'un Bulancak ilçesinde kıyıya vuran yunus öldü.

Belediye Plajı'nda yürüyüş yaptıkları sırada kıyıda yunus olduğunu görenler, durumu yetkililere bildirdi. Plaja gelen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri ekipleri yunusa müdahalede bulundu.

Çeşitli yerlerinde yaralar bulunan yunus bir süre sonra öldü. Yunus, inceleme yapılmak üzere ekiplerce bulunduğu yerden alındı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.