,, ,

Genç Siyasetçi Emanullah Gündüz Ankara 1.Bölgeden Bağımsız Milletvekili adayı oldu

Siyaset 05.04.2023 - 11:58, Güncelleme: 05.04.2023 - 12:00 6969+ kez okundu.
 

Genç Siyasetçi Emanullah Gündüz Ankara 1.Bölgeden Bağımsız Milletvekili adayı oldu

Genç Siyasetçi Emanullah Gündüz Ankara 1.Bölgeden Bağımsız Milletvekili adayı oldu
Yeni Dünya Partisi Genç Lideri Emanullah Gündüz : " Yeni Dünya Partisi olarak kendimiz kalmayı 2030 vizyonumuza bağlı kalmayı tercih ettik. Başkalarının amaçlarına araç olmayı değil kendi özgün duruşumuzu tercih ettik. Ankara 1.Bölge Bağımsız Milletvekili adaylığımı kararlaştırdık." Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz seçim kararları ile ilgili açıklama yaptı ve Genç Lider şu şekilde konuştu: "Yeni Dünya Partisi olarak siyaset için bir zenginlik bir renklilik ve bir mecburiyetiz. Kendi 2030 vizyonumuza bağlı ve sadık kalarak kendimize has duruşumuz ve özgün tarzımız ile siyaset için bir zenginlik olduğumuzdan kendi dik ve onurlu duruşumuzu sergilemeyi tercih ettik. Bugünde kaybolmayı değil yarında olmayı geleceği kazanmayı tercih ettik. Başkalarının amaçlarına aracılık edip kirlenmeyi değil saf masum ve temiz kalmayı tercih ettik. Birçok partiden ve doğrudan genel başkanlarından kendi listelerinden seçime girmemiz teklif edili ve dahi şu an mecliste olan ve yine mecliste olacak partiler de teklif edildi. Biz kendi benliğimize ve hedefimize sadık kalmayı büyük düşünmeyi geleceği kazanmayı tercih ettik. Biz bugün için değil yarın için çalışıyoruz. Yeni Dünya Partisi Baş Lideri olarak seçime Ankara 1.Bölgeden Bağımsız aday olarak girmeyi kararlaştırdık. Bu kararın bize Ankara'ya ve siyasetimize hayırlı olmasını dilerim."
Genç Siyasetçi Emanullah Gündüz Ankara 1.Bölgeden Bağımsız Milletvekili adayı oldu

Yeni Dünya Partisi Genç Lideri Emanullah Gündüz : " Yeni Dünya Partisi olarak kendimiz kalmayı 2030 vizyonumuza bağlı kalmayı tercih ettik. Başkalarının amaçlarına araç olmayı değil kendi özgün duruşumuzu tercih ettik. Ankara 1.Bölge Bağımsız Milletvekili adaylığımı kararlaştırdık."

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah Gündüz seçim kararları ile ilgili açıklama yaptı ve Genç Lider şu şekilde konuştu: " Yeni Dünya Partisi olarak siyaset için bir zenginlik bir renklilik ve bir mecburiyetiz. Kendi 2030 vizyonumuza bağlı ve sadık kalarak kendimize has duruşumuz ve özgün tarzımız ile siyaset için bir zenginlik olduğumuzdan kendi dik ve onurlu duruşumuzu sergilemeyi tercih ettik. Bugünde kaybolmayı değil yarında olmayı geleceği kazanmayı tercih ettik. Başkalarının amaçlarına aracılık edip kirlenmeyi değil saf masum ve temiz kalmayı tercih ettik. Birçok partiden ve doğrudan genel başkanlarından kendi listelerinden seçime girmemiz teklif edili ve dahi şu an mecliste olan ve yine mecliste olacak partiler de teklif edildi. Biz kendi benliğimize ve hedefimize sadık kalmayı büyük düşünmeyi geleceği kazanmayı tercih ettik. Biz bugün için değil yarın için çalışıyoruz. Yeni Dünya Partisi Baş Lideri olarak seçime Ankara 1.Bölgeden Bağımsız aday olarak girmeyi kararlaştırdık. Bu kararın bize Ankara'ya ve siyasetimize hayırlı olmasını dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.