,, ,

Gaziantep çöken duvarın altında kalan 3 araç hasar gördü

Gündem 22.03.2022 - 19:02, Güncelleme: 22.03.2022 - 19:02 4192+ kez okundu.
 

Gaziantep çöken duvarın altında kalan 3 araç hasar gördü

Gaziantep çöken duvarın altında kalan 3 araç hasar gördü
Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki bir apartmanın istinat duvarının çökmesi sonucu 3 araç kullanılamaz hale geldi.  Ertuğrul Gazi Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın istinat duvarının bir kısmı çöktü. İki otomobil ile bir hafif ticari araç duvarın altında kalırken binanın zemin katının pencereleri kırıldı.  Polis ve zabıta ekipleri, alana güvenlik şeridi çekti.  Araç sahiplerinden Ozan Meriç, Muhabire, evinde dinlendiği sırada bulunduğu apartmanın istinat duvarının büyük bir gürültüyle çöktüğünü iletti.  Camdan aşağı baktığında aracın kullanılamaz hale geldiğini gördüğünü ifade eden Meriç, "Dünyamız başımıza yıkıldı. Dişimizden, tırnağımızdan elde ettiğimiz yatırımım birden çöp oldu. Şu anda aracımızın kapısını bile açamıyorum. Gerekli yerlere müracaatları yaptık, inşallah aracımızın değerinin karşılanmasını arzuluyoruz." Diye söyledi   
Gaziantep çöken duvarın altında kalan 3 araç hasar gördü

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki bir apartmanın istinat duvarının çökmesi sonucu 3 araç kullanılamaz hale geldi. 

Ertuğrul Gazi Mahallesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın istinat duvarının bir kısmı çöktü. İki otomobil ile bir hafif ticari araç duvarın altında kalırken binanın zemin katının pencereleri kırıldı. 

Polis ve zabıta ekipleri, alana güvenlik şeridi çekti. 

Araç sahiplerinden Ozan Meriç, Muhabire, evinde dinlendiği sırada bulunduğu apartmanın istinat duvarının büyük bir gürültüyle çöktüğünü iletti. 

Camdan aşağı baktığında aracın kullanılamaz hale geldiğini gördüğünü ifade eden Meriç, "Dünyamız başımıza yıkıldı. Dişimizden, tırnağımızdan elde ettiğimiz yatırımım birden çöp oldu. Şu anda aracımızın kapısını bile açamıyorum. Gerekli yerlere müracaatları yaptık, inşallah aracımızın değerinin karşılanmasını arzuluyoruz." Diye söyledi 

 

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.