,, ,

Frappe Yapılışı

Yemek 21.07.2023 - 13:55, Güncelleme: 21.07.2023 - 13:55 6536+ kez okundu.
 

Frappe Yapılışı

Frappe Yapılışı
Frappe , soğuk bir kahve türüdür. İlk olarak 1957 yılında Yunanistan'da yapılmıştır. Frappe , hazır kahve , süt, şeker ve buz ile yapılır. Hazır kahve, süt ve şeker bir karıştırıcıya konur ve iyice karıştırılır. Ardından buz eklenir ve tekrar karıştırılır. Frappe , köpüklü bir kıvamda olmalıdır. Frappe , bir bardağa dökülür ve üzerine süt köpüğü eklenir. Frappe, çikolata sosu, krema veya vanilyalı dondurma ile süslenebilir. Frappe , sıcak yaz günlerinde serinletici bir içecektir. Frappe , kafelerde ve evlerde kolayca yapılabilir. Malzemeler: 1 tatlı kaşığı hazır kahve 1 su bardağı süt 1-2 tatlı kaşığı şeker Buz Yapılışı: Hazır kahve, süt ve şekeri bir karıştırıcıya koyun. İyice karıştırın. Buz ekleyin ve tekrar karıştırın. Frappe, köpüklü bir kıvamda olmalıdır. Frappe, bir bardağa dökün ve üzerine süt köpüğü ekleyin. Frappe, çikolata sosu, krema veya vanilyalı dondurma ile süsleyin. Afiyet olsun!
Frappe Yapılışı

Frappe , soğuk bir kahve türüdür. İlk olarak 1957 yılında Yunanistan'da yapılmıştır. Frappe , hazır kahve , süt, şeker ve buz ile yapılır. Hazır kahve, süt ve şeker bir karıştırıcıya konur ve iyice karıştırılır. Ardından buz eklenir ve tekrar karıştırılır. Frappe , köpüklü bir kıvamda olmalıdır. Frappe , bir bardağa dökülür ve üzerine süt köpüğü eklenir. Frappe, çikolata sosu, krema veya vanilyalı dondurma ile süslenebilir.

Frappe , sıcak yaz günlerinde serinletici bir içecektir. Frappe , kafelerde ve evlerde kolayca yapılabilir.

Malzemeler:

  • 1 tatlı kaşığı hazır kahve
  • 1 su bardağı süt
  • 1-2 tatlı kaşığı şeker
  • Buz

Yapılışı:

  1. Hazır kahve, süt ve şekeri bir karıştırıcıya koyun.
  2. İyice karıştırın.
  3. Buz ekleyin ve tekrar karıştırın.
  4. Frappe, köpüklü bir kıvamda olmalıdır.
  5. Frappe, bir bardağa dökün ve üzerine süt köpüğü ekleyin.
  6. Frappe, çikolata sosu, krema veya vanilyalı dondurma ile süsleyin.

Afiyet olsun!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.