,, ,

Fırat Kalkanı ve Pençe Operasyonlarında 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Gündem 09.02.2024 - 11:52, Güncelleme: 09.02.2024 - 11:52 3700+ kez okundu.
 

Fırat Kalkanı ve Pençe Operasyonlarında 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelede kararlı. Son operasyonlarda Suriye ve Irak’ta toplam 5 terörist etkisiz hale getirildi. TSK, operasyonlarına devam ediyor
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terörle mücadelede kararlılığını sürdürüyor. Son operasyonlarda Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde ise 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. TSK, teröristlere karşı yurt içinde ve yurt dışında aralıksız operasyonlar düzenliyor. Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı ve Pençe-Kilit operasyonları ile Irak'ın kuzeyinde Pençe-Yıldırım ve Pençe-Kaplan operasyonları kapsamında gerçekleştirilen hava ve kara harekatlarında teröristlere ağır darbeler indiriliyor. Son operasyonlarda da TSK'nın istihbarat ve gözetleme faaliyetleri sonucunda tespit edilen teröristler, hava destekli operasyonlarla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. TSK, teröristlerin inlerine, barınaklarına ve sığınaklarına yönelik operasyonlarını kararlılıkla sürdürecek. Teröristler için hiçbir yer güvenli değil!
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, terörle mücadelede kararlı. Son operasyonlarda Suriye ve Irak’ta toplam 5 terörist etkisiz hale getirildi. TSK, operasyonlarına devam ediyor

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terörle mücadelede kararlılığını sürdürüyor. Son operasyonlarda Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li terörist, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde ise 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

TSK, teröristlere karşı yurt içinde ve yurt dışında aralıksız operasyonlar düzenliyor. Suriye'nin kuzeyinde Fırat Kalkanı ve Pençe-Kilit operasyonları ile Irak'ın kuzeyinde Pençe-Yıldırım ve Pençe-Kaplan operasyonları kapsamında gerçekleştirilen hava ve kara harekatlarında teröristlere ağır darbeler indiriliyor.

Son operasyonlarda da TSK'nın istihbarat ve gözetleme faaliyetleri sonucunda tespit edilen teröristler, hava destekli operasyonlarla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi.

TSK, teröristlerin inlerine, barınaklarına ve sığınaklarına yönelik operasyonlarını kararlılıkla sürdürecek. Teröristler için hiçbir yer güvenli değil!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.