,, ,

Filistin'de Ramazan Bayramı namazı

Dünya 02.05.2022 - 10:08, Güncelleme: 02.05.2022 - 10:18 6254+ kez okundu.
 

Filistin'de Ramazan Bayramı namazı

Filistin'de Ramazan Bayramı namazı
İsrail ablukası altındaki Gazze kentinde Müslümanlar, bayram namazı için Es-Saraya alanına akın etti. Hamas'ın önde gelen isimlerinden Mahmud ez-Zehhar, Es-Seraya Meydanı'ndaki hutbesinde, Gazze halkının bayrama tüm dünyanın gözleri önünde haksız bir kuşatmanın altında girdiğini belirtti. İsrail'in Kudüs'teki ihlallerine de değinen Zehhar, Kudüs'ün "kurtuluş yolunu aydınlatmak için yanan bir mücadele meşalesi olarak kalacağını" vurguladı. Hamaslı yetkili ayrıca İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutukluların, güven içinde özgürlüklerini beklediklerini söyledi. İsrail, iki milyona yakın Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi'ni 2006'dan bu yana hava, kara ve denizden abluka altında tutuyor.
Filistin'de Ramazan Bayramı namazı

İsrail ablukası altındaki Gazze kentinde Müslümanlar, bayram namazı için Es-Saraya alanına akın etti.

Hamas'ın önde gelen isimlerinden Mahmud ez-Zehhar, Es-Seraya Meydanı'ndaki hutbesinde, Gazze halkının bayrama tüm dünyanın gözleri önünde haksız bir kuşatmanın altında girdiğini belirtti.

İsrail'in Kudüs'teki ihlallerine de değinen Zehhar, Kudüs'ün "kurtuluş yolunu aydınlatmak için yanan bir mücadele meşalesi olarak kalacağını" vurguladı.
Hamaslı yetkili ayrıca İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutukluların, güven içinde özgürlüklerini beklediklerini söyledi.
İsrail, iki milyona yakın Filistinlinin yaşadığı Gazze Şeridi'ni 2006'dan bu yana hava, kara ve denizden abluka altında tutuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.