,, ,

FETÖ'ye yönelik "KISKAÇ-4" operasyonlarında 32 şüpheli yakalandı

Asayiş 17.01.2024 - 09:48, Güncelleme: 17.01.2024 - 09:48 9290+ kez okundu.
 

FETÖ'ye yönelik "KISKAÇ-4" operasyonlarında 32 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’ye yönelik KISKAÇ-4 operasyonlarının sonuçlarını duyurdu. 10 ilde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi ve 32 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , FETÖ ’ye yönelik gerçekleştirilen “KISKAÇ-4” operasyonlarının sonuçlarını duyurdu. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda, 10 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi ve toplamda 32 şüpheli yakalandı. Operasyonlar kapsamında, FETÖ mensuplarına yardım eden ve onların adlarına ev kiralayan iki ev sahibi ve dört aranan FETÖ üyesi İstanbul’da, örgütün sözde “Askeri Mahrem Yapılanması” içerisinde faaliyet gösteren 11 şüpheli Konya merkezli dokuz ilde, “ GATA Yapılanması ” içerisinde faaliyet gösteren dört şüpheli Ankara ve Bursa ’da, çeşitli meslek gruplarında faaliyet yürüten ve Bank Asya’da hesap artırım kayıtları bulunan beş şüpheli Balıkesir’de ve bir şüpheli Aydın’da yakalandı. Ayrıca, “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma (FETÖ)” suçundan hakkında yakalama emri bulunan beş şüpheli, Bursa, Aksaray, Afyonkarahisar, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonlarda yakalandı. Operasyonlar sırasında çok miktarda döviz, altın, Türk Lirası, bir tabanca ve çok miktarda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve “Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz” ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ’ye yönelik KISKAÇ-4 operasyonlarının sonuçlarını duyurdu. 10 ilde eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi ve 32 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , FETÖ ’ye yönelik gerçekleştirilen “KISKAÇ-4” operasyonlarının sonuçlarını duyurdu. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda, 10 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi ve toplamda 32 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar kapsamında, FETÖ mensuplarına yardım eden ve onların adlarına ev kiralayan iki ev sahibi ve dört aranan FETÖ üyesi İstanbul’da, örgütün sözde “Askeri Mahrem Yapılanması” içerisinde faaliyet gösteren 11 şüpheli Konya merkezli dokuz ilde, “ GATA Yapılanması ” içerisinde faaliyet gösteren dört şüpheli Ankara ve Bursa ’da, çeşitli meslek gruplarında faaliyet yürüten ve Bank Asya’da hesap artırım kayıtları bulunan beş şüpheli Balıkesir’de ve bir şüpheli Aydın’da yakalandı.

Ayrıca, “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma (FETÖ)” suçundan hakkında yakalama emri bulunan beş şüpheli, Bursa, Aksaray, Afyonkarahisar, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonlarda yakalandı.

Operasyonlar sırasında çok miktarda döviz, altın, Türk Lirası, bir tabanca ve çok miktarda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve “Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.