,, ,

Karaman’da Anlamlı Okul Ziyareti

Gündem 17.01.2024 - 09:35, Güncelleme: 17.01.2024 - 09:35 3272+ kez okundu.
 

Karaman’da Anlamlı Okul Ziyareti

Karaman Valisi Sarıibrahim, hayırsever İlyas Küçüker’i ziyaret etti. Küçüker’in inşa ettiği okul, eğitime değerli bir katkı sağladı.
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Piri Reis Mahallesi ’nde yer alan ve kendi adını taşıyan ilkokulu inşa ettiren hayırsever iş insanı İlyas Küçüker ’i ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaret sırasında, okulun yapımına katkıda bulunan İlyas Küçüker ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Vali Sarıibrahim, “Milletimizin ve memleketimizin geleceğine katkı sağlayan her tuğla, çakılan her çivi, gerçekleşen her yatırım, gök kubbede hoş bir seda bırakır." ifadelerini kullanarak, eğitime olan bu değerli katkılarından ötürü İlyas Küçüker ve ailesine teşekkürlerini iletti. Bu ziyaret, eğitime yapılan katkıların önemini bir kez daha vurguladı.
Karaman Valisi Sarıibrahim, hayırsever İlyas Küçüker’i ziyaret etti. Küçüker’in inşa ettiği okul, eğitime değerli bir katkı sağladı.

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Piri Reis Mahallesi ’nde yer alan ve kendi adını taşıyan ilkokulu inşa ettiren hayırsever iş insanı İlyas Küçüker ’i ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaret sırasında, okulun yapımına katkıda bulunan İlyas Küçüker ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Vali Sarıibrahim, “Milletimizin ve memleketimizin geleceğine katkı sağlayan her tuğla, çakılan her çivi, gerçekleşen her yatırım, gök kubbede hoş bir seda bırakır." ifadelerini kullanarak, eğitime olan bu değerli katkılarından ötürü İlyas Küçüker ve ailesine teşekkürlerini iletti. Bu ziyaret, eğitime yapılan katkıların önemini bir kez daha vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.