,, ,

Ferit Tunçer yeni şarkısı “Tükenmiş Kalpler”i anlatıyor

Müzik 20.11.2022 - 19:32, Güncelleme: 20.11.2022 - 19:32 5959+ kez okundu.
 

Ferit Tunçer yeni şarkısı “Tükenmiş Kalpler”i anlatıyor

Ferit Tunçer yeni şarkısı “Tükenmiş Kalpler”i anlatıyor
Geçen ay yayımladığı yeni şarkısı “İstanbul`da Ben” ile 2023`ün bahar aylarında bağımsız olarak yayımlayacağı albümün haberini veren Ferit Tunçer , albümden ikinci şarkı olan “Tükenmiş Kalpler”i geçtiğimiz günlerde dinleyiciyle buluşturdu.   Sanatçı imzasını taşıyan şarkının hikayesi ise: geçmişinin izleri ile çatışırken, kördüğüme dolanan geleceğinin onu düşürdüğü karanlıkta giderek kalbini ve ruhunu tüketirken çıkış aramanın zorluğunu ve bıraktığı izleri anlatıyor. Melankolik ezgiler ve vurucu sözlerle harmanlanmış şarkı müzik dinleyicisine sanatçının prodüktörlüğünde sunuluyor.   Şarkının kaydında yer alan müzisyenler: Bas Gitar: Selim Eralp Davul: Erhan Çabuk Gitar: Aycan Karadaş Klavye: Koray Onur Alarslan Mix / Mastering: Ferit Tunçer   Tükenmiş Kalpler`in lyrics klibi sanatçını YouTube kanalında yayımlandı..
Ferit Tunçer yeni şarkısı “Tükenmiş Kalpler”i anlatıyor

Geçen ay yayımladığı yeni şarkısı “İstanbul`da Ben” ile 2023`ün bahar aylarında bağımsız olarak yayımlayacağı albümün haberini veren Ferit Tunçer , albümden ikinci şarkı olan “Tükenmiş Kalpler”i geçtiğimiz günlerde dinleyiciyle buluşturdu.

 

Sanatçı imzasını taşıyan şarkının hikayesi ise: geçmişinin izleri ile çatışırken, kördüğüme dolanan geleceğinin onu düşürdüğü karanlıkta giderek kalbini ve ruhunu tüketirken çıkış aramanın zorluğunu ve bıraktığı izleri anlatıyor. Melankolik ezgiler ve vurucu sözlerle harmanlanmış şarkı müzik dinleyicisine sanatçının prodüktörlüğünde sunuluyor.

 

Şarkının kaydında yer alan müzisyenler:

Bas Gitar: Selim Eralp

Davul: Erhan Çabuk

Gitar: Aycan Karadaş

Klavye: Koray Onur Alarslan

Mix / Mastering: Ferit Tunçer

 

Tükenmiş Kalpler`in lyrics klibi sanatçını YouTube kanalında yayımlandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.