,, ,

Fatma Turgut Zonguldak Ereğli'de Hayranlarıyla Buluştu

Müzik 19.02.2024 - 10:03, Güncelleme: 19.02.2024 - 10:03 7533+ kez okundu.
 

Fatma Turgut Zonguldak Ereğli'de Hayranlarıyla Buluştu

Rock yıldızı Fatma Turgut, Zonguldak Ereğli’de konser verdi ve Amy Winehouse’u anarak duygusal bir an yaşattı.
Rock dünyasının az sayıdaki kadın yıldızlarından Fatma Turgut , dün akşam Zonguldak Ereğli ’de konser verdi. 2011’de hayatını kaybeden Amy Winehouse ’u anıp “Onunla tanışıp şarkı söyleyebilmeyi çok isterdim” dedi.     'Bir Varmış Bir Yokmuş', 'İlkbaharda Kıyamet' ve 'Aşk Tadında' gibi şarkılarla kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan Fatma Turgut, Türkiye’nin dört bir yanında konserler veriyor. Sevenleriyle buluşmak için mesafeyi engel olarak görmeyen Fatma Turgut önceki akşam Zonguldak Ereğli’deydi. Büyük Anadolu Otel’in salonunda verdiği akustik konserin gördüğü ilgi nedeniyle adeta izdiham yaşandı.   Sık sık seyircisiyle sohbet eden Fatma Turgut 2011’de henüz 27 yaşındayken hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’u hüzünle andı. Kısa hayatında bir döneme şarkılarıyla damga vuran Amy Winehouse için “Dünya üzerindeki en güzel seslerden biri benim için. Çok isterdim onunla tek bir şarkı söyleyebilmek. Tanışmak, vakit geçirmek… Dünyayı onun gözünden görüp ne hissettiğini anlamayı çok isterdim” dedi.   Anadolu şehirlerini gezerek akustik konserler vermeye devam edecek olan Fatma Turgut 28 Şubat’ta Malatya’da, 29 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta, 1 Mart’ta Gaziantep’te, 2 Mart’ta Kayseri’de ve 8 Mart’ta Ankara’da hayranlarının karşısına çıkacak.
Rock yıldızı Fatma Turgut, Zonguldak Ereğli’de konser verdi ve Amy Winehouse’u anarak duygusal bir an yaşattı.

Rock dünyasının az sayıdaki kadın yıldızlarından Fatma Turgut , dün akşam Zonguldak Ereğli ’de konser verdi. 2011’de hayatını kaybeden Amy Winehouse ’u anıp “Onunla tanışıp şarkı söyleyebilmeyi çok isterdim” dedi.
 
 
'Bir Varmış Bir Yokmuş', 'İlkbaharda Kıyamet' ve 'Aşk Tadında' gibi şarkılarla kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan Fatma Turgut, Türkiye’nin dört bir yanında konserler veriyor. Sevenleriyle buluşmak için mesafeyi engel olarak görmeyen Fatma Turgut önceki akşam Zonguldak Ereğli’deydi. Büyük Anadolu Otel’in salonunda verdiği akustik konserin gördüğü ilgi nedeniyle adeta izdiham yaşandı.
 
Sık sık seyircisiyle sohbet eden Fatma Turgut 2011’de henüz 27 yaşındayken hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’u hüzünle andı. Kısa hayatında bir döneme şarkılarıyla damga vuran Amy Winehouse için “Dünya üzerindeki en güzel seslerden biri benim için. Çok isterdim onunla tek bir şarkı söyleyebilmek. Tanışmak, vakit geçirmek… Dünyayı onun gözünden görüp ne hissettiğini anlamayı çok isterdim” dedi.
 
Anadolu şehirlerini gezerek akustik konserler vermeye devam edecek olan Fatma Turgut 28 Şubat’ta Malatya’da, 29 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta, 1 Mart’ta Gaziantep’te, 2 Mart’ta Kayseri’de ve 8 Mart’ta Ankara’da hayranlarının karşısına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.