,, ,

Fatma Kayakoparan: Malazgirt Zaferi, Türk Milleti İçin Bir Gurur Kaynağı

Siyaset 26.08.2023 - 16:33, Güncelleme: 26.08.2023 - 16:33 4755+ kez okundu.
 

Fatma Kayakoparan: Malazgirt Zaferi, Türk Milleti İçin Bir Gurur Kaynağı

ULUMED Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Malazgirt Zaferi’nin 952. yıldönümünde basın açıklaması yaptı. Zaferin Türk milleti için önemini ve mesajlarını vurguladı.
ULUMED Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan Malazgirt Zaferi 'nin 952. yıldönümünde bir basın açıklaması yaptı. Fatma Kayakoparan , Malazgirt Zaferi'nin Türk milleti için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Malazgirt Zaferi, Türklerin Anadolu'ya yerleşerek, Anadolu'yu Türkleştirme ve İslamlaştırma sürecinin başlangıcı olmuştur. Bu zafer, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin, azminin ve kararlılığının da bir göstergesidir" dedi. Fatma Kayakoparan , Malazgirt Zaferi'nin Türk milleti için bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, "Malazgirt Zaferi'ni kutluyor, bu zaferde emeği geçen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandı. Fatma Kayakoparan , açıklamasının devamında, Malazgirt Zaferi 'nin günümüze de önemli mesajlar verdiğini belirterek, "Malazgirt Zaferi, bizlere birlik ve beraberliğin önemini, azmin ve kararlılığın her şeyin üstesinden gelebileceğini göstermektedir. Bu zafer, bizlere her zaman umut ve ilham kaynağı olacaktır" diye konuştu. Fatma Kayakoparan , Malazgirt Zaferi'nin Türk milletinin birlik ve beraberliğinin sembolü olduğunu belirterek, "Malazgirt Zaferi'nin bize gösterdiği birlik ve beraberlik ruhunu her zaman canlı tutmalı, ülkemizin ve milletimizin geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam etmeliyiz" çağrısında bulundu.
ULUMED Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Malazgirt Zaferi’nin 952. yıldönümünde basın açıklaması yaptı. Zaferin Türk milleti için önemini ve mesajlarını vurguladı.

ULUMED Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Kayakoparan Malazgirt Zaferi 'nin 952. yıldönümünde bir basın açıklaması yaptı.

Fatma Kayakoparan , Malazgirt Zaferi'nin Türk milleti için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Malazgirt Zaferi, Türklerin Anadolu'ya yerleşerek, Anadolu'yu Türkleştirme ve İslamlaştırma sürecinin başlangıcı olmuştur. Bu zafer, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin, azminin ve kararlılığının da bir göstergesidir" dedi.

Fatma Kayakoparan , Malazgirt Zaferi'nin Türk milleti için bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, "Malazgirt Zaferi'ni kutluyor, bu zaferde emeği geçen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Fatma Kayakoparan , açıklamasının devamında, Malazgirt Zaferi 'nin günümüze de önemli mesajlar verdiğini belirterek, "Malazgirt Zaferi, bizlere birlik ve beraberliğin önemini, azmin ve kararlılığın her şeyin üstesinden gelebileceğini göstermektedir. Bu zafer, bizlere her zaman umut ve ilham kaynağı olacaktır" diye konuştu.

Fatma Kayakoparan , Malazgirt Zaferi'nin Türk milletinin birlik ve beraberliğinin sembolü olduğunu belirterek, "Malazgirt Zaferi'nin bize gösterdiği birlik ve beraberlik ruhunu her zaman canlı tutmalı, ülkemizin ve milletimizin geleceği için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam etmeliyiz" çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.