,, ,

Fare yapışkanına yakalanmıştı!

Gündem 13.10.2022 - 12:16, Güncelleme: 13.10.2022 - 12:16 4659+ kez okundu.
 

Fare yapışkanına yakalanmıştı!

Fare yapışkanına yakalanmıştı! O kedi ile ilgili sürpriz gelişme...
Sosis parçaları konulup, fare yapışkanı sürülen kartonun üzerine yapışan o kediyi, Amerika ’da yaşayan bir Türk aile sahiplendi. Osmaniye'de fare yapışkanı sürülen tuzağa düşen yavru kedi tüm Türkiye’yi derinden üzmüştü. Ünlü isimler kedi, köpek gibi birçok hayvanın ölümüne neden olan fare yapışkanının yasaklanması gerektiğini paylaşmıştı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Amerika’da yaşayan yazar Ülkü Gözen Stewart ve eşi Oğuz Stewart’ın, o kediyi sahiplendiğini ve 1 ay 11 gün süren işlemler sonrasında kedinin Amerika’ya gittiğini duyurdu. “AMERİKA’DAN DİLAN ABLASINA ÖPÜCÜKLERİNİ YOLLUYOR” Onur Akay, “Zuhal kedi Osmaniye’den Bursa’ya, Bursa’dan İstanbul’a, İstanbul’dan Washington DC’ye, Washington DC’den de Mytrle Beach’e geldi. Evet, Zuhal kedi 1 ay 11 gün süren işlemler sonrasında Amerika’ya yerleşti… O tatlı yavru kedi Zuhal şimdi yeni ailesinin yanında çok mutlu… Dilan Çıtak Tatlıses, bu kediciğe çok üzülmüştü. İyileşecek mi diye yorum yapmıştı. Minik Zuhal şimdi Amerika’dan Dilan ablasına öpücüklerini yoluyor.” İfadelerini de kullandı. Ayrıca Akay’a konuşan minik kediyi sahiplenen Ülkü Gözen Stewart, “Şimdi bizimle. Yuvasında. Huzur içinde. Şimdiden çok mutlu görünüyor. Bu süreçte emeği geçen özverili tüm insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Fare yapışkanına yakalanmıştı! O kedi ile ilgili sürpriz gelişme...

Sosis parçaları konulup, fare yapışkanı sürülen kartonun üzerine yapışan o kediyi, Amerika ’da yaşayan bir Türk aile sahiplendi.

Osmaniye'de fare yapışkanı sürülen tuzağa düşen yavru kedi tüm Türkiye’yi derinden üzmüştü. Ünlü isimler kedi, köpek gibi birçok hayvanın ölümüne neden olan fare yapışkanının yasaklanması gerektiğini paylaşmıştı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Amerika’da yaşayan yazar Ülkü Gözen Stewart ve eşi Oğuz Stewart’ın, o kediyi sahiplendiğini ve 1 ay 11 gün süren işlemler sonrasında kedinin Amerika’ya gittiğini duyurdu.

“AMERİKA’DAN DİLAN ABLASINA ÖPÜCÜKLERİNİ YOLLUYOR”

Onur Akay, “Zuhal kedi Osmaniye’den Bursa’ya, Bursa’dan İstanbul’a, İstanbul’dan Washington DC’ye, Washington DC’den de Mytrle Beach’e geldi. Evet, Zuhal kedi 1 ay 11 gün süren işlemler sonrasında Amerika’ya yerleşti… O tatlı yavru kedi Zuhal şimdi yeni ailesinin yanında çok mutlu… Dilan Çıtak Tatlıses, bu kediciğe çok üzülmüştü. İyileşecek mi diye yorum yapmıştı. Minik Zuhal şimdi Amerika’dan Dilan ablasına öpücüklerini yoluyor.” İfadelerini de kullandı.

Ayrıca Akay’a konuşan minik kediyi sahiplenen Ülkü Gözen Stewart, “Şimdi bizimle. Yuvasında. Huzur içinde. Şimdiden çok mutlu görünüyor. Bu süreçte emeği geçen özverili tüm insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.