,, ,

Fahriye Evcen, 2 çocuk sonra Koton'la yeniden anlaştı

Magazin 27.10.2023 - 12:40, Güncelleme: 27.10.2023 - 12:40 22663+ kez okundu.
 

Fahriye Evcen, 2 çocuk sonra Koton'la yeniden anlaştı

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde yeni koleksiyonun fotoğraf çekimi için kamera karşısına geçti.
Güzelliği dillere destan olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen geçmişte uzun süre yüzü olduğu giyim markasıyla yeniden anlaştı. Fahriye Evcen , reklam setlerine hızlı bir dönüş yaptı. Önceki yaz bir sezon başrol oynadığı “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisine veda eden ve o yaz ikinci oğlu Kerem’ hamile olduğu öğrenilen Evcen, geçen günlerde gelen teklifleri değerlendirmeye başladığını açıklamıştı. Başarılı oyuncunun geçmişte 3 yıl boyunca yüzü olduğu ünlü giyim markası Koton’la 2 çocuk sonrası yeniden anlaştı. Markayla bir yıllık anlaşma yapan Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde yeni koleksiyonun fotoğraf çekimi için kamera karşısına da geçti. Evcen, yeni koleksiyonda birbirinden şık ve modern parçalarla kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncunun yeni reklam kampanyası kısa süre içinde yayınlanacak.
Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde yeni koleksiyonun fotoğraf çekimi için kamera karşısına geçti.

Güzelliği dillere destan olan ünlü oyuncu Fahriye Evcen geçmişte uzun süre yüzü olduğu giyim markasıyla yeniden anlaştı.

Fahriye Evcen , reklam setlerine hızlı bir dönüş yaptı. Önceki yaz bir sezon başrol oynadığı “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisine veda eden ve o yaz ikinci oğlu Kerem’ hamile olduğu öğrenilen Evcen, geçen günlerde gelen teklifleri değerlendirmeye başladığını açıklamıştı.

Başarılı oyuncunun geçmişte 3 yıl boyunca yüzü olduğu ünlü giyim markası Koton’la 2 çocuk sonrası yeniden anlaştı. Markayla bir yıllık anlaşma yapan Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde yeni koleksiyonun fotoğraf çekimi için kamera karşısına da geçti.

Evcen, yeni koleksiyonda birbirinden şık ve modern parçalarla kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncunun yeni reklam kampanyası kısa süre içinde yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.