,, ,

Exxene Nasıl Üye Olunur? Exxene Üye Ol

Bilim-Teknoloji 08.09.2023 - 09:34, Güncelleme: 08.09.2023 - 09:34 7254+ kez okundu.
 

Exxene Nasıl Üye Olunur? Exxene Üye Ol

Exxene Nasıl Üye Olunur? Exxene Üye Ol
Exxen Türkiye'nin en popüler dijital içerik platformlarından biridir. Exxen 'de dizi film belgesel stand-up gösterisi, çocuk programı ve daha birçok içerik bulunmaktadır. Exxen'e üye olmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: 1. Exxen 'in internet sitesine veya uygulamasına giriş yapın. Exxen 'in internet sitesine veya uygulamasına giriş yapmak için, e-posta adresinizi ve şifrenizi girmeniz gerekir. Eğer Exxen'e ilk kez üye oluyorsanız, "Üye Ol" butonuna tıklayarak üyelik formunu doldurmanız gerekir. 2. Üyelik formunu doldurun. Üyelik formunu doldururken, ad, soyad, e-posta adresi, şifre, doğum tarihi, cinsiyet ve telefon numarası gibi kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekir. Ayrıca, abonelik planınızı seçmeniz gerekir. Exxen'de üç farklı abonelik planı bulunmaktadır: Aylık: Aylık 12,90 TL Yıllık: Yıllık 129,00 TL Öğrenci: Aylık 7,90 TL 3. Ödeme bilgilerinizi girin. Ödeme bilgilerinizi girerken, kredi kartı, banka kartı veya PayPal gibi seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Ödeme bilgilerinizi girdikten sonra, " Üye Ol " butonuna tıklayarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz. 4. Üyeliğinizi onaylayın. Üyeliğinizi tamamladıktan sonra, e-posta adresinize bir onay kodu gönderilecektir. Bu onay kodunu girdikten sonra, üyeliğiniz onaylanmış olacaktır. 5. Exxen 'e giriş yapın. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra, Exxen'e giriş yapabilirsiniz. Exxen'e giriş yapmak için, e-posta adresinizi ve şifrenizi girmeniz gerekir. Exxen 'de Neler İzleyebilirsiniz? Exxen 'de dizi, film, belgesel, stand-up gösterisi, çocuk programı ve daha birçok içerik bulunmaktadır. Exxen 'de yayınlanan bazı popüler içerikler şunlardır: Dizi: Leyla ile Mecnun, Bir Başkadır, Masumlar Apartmanı, Yasak Elma, Aşk 101 Film: Recep İvedik 7, Kırmızı Oda, Aşk Tesadüfleri Sever 2, Bizans Oyunları Belgesel: Exxen Belgeseli, Exxen Belgeseli: Spor, Exxen Belgeseli: Tarih Stand-up Gösterisi: Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus, Hasan Can Kaya: Tolga Can Çekiç, Burak Aksak: Burak Aksak Çocuk Programı: Exxen Çocuk, Exxen Çocuk: Niloya, Exxen Çocuk: Keloğlan Exxen 'e Nasıl Ücretsiz Üye Olunur? Exxen'e ücretsiz üye olmak için, Exxen'in 7 gün ücretsiz deneme sürümünü kullanabilirsiniz. 7 gün ücretsiz deneme sürümünden yararlanmak için, Exxen'in internet sitesine veya uygulamasına giriş yapın ve "Üye Ol" butonuna tıklayın. Üyelik formunu doldururken, abonelik planı olarak "7 Gün Ücretsiz Dene" seçeneğini seçin. 7 gün ücretsiz deneme sürümünün sonunda, aboneliğinizi devam ettirmek isterseniz, abonelik planınızı seçmeniz ve ödeme bilgilerinizi girmeniz gerekir.
Exxene Nasıl Üye Olunur? Exxene Üye Ol

Exxen Türkiye'nin en popüler dijital içerik platformlarından biridir. Exxen 'de dizi film belgesel stand-up gösterisi, çocuk programı ve daha birçok içerik bulunmaktadır. Exxen'e üye olmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Exxen 'in internet sitesine veya uygulamasına giriş yapın.

Exxen 'in internet sitesine veya uygulamasına giriş yapmak için, e-posta adresinizi ve şifrenizi girmeniz gerekir. Eğer Exxen'e ilk kez üye oluyorsanız, "Üye Ol" butonuna tıklayarak üyelik formunu doldurmanız gerekir.

2. Üyelik formunu doldurun.

Üyelik formunu doldururken, ad, soyad, e-posta adresi, şifre, doğum tarihi, cinsiyet ve telefon numarası gibi kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekir. Ayrıca, abonelik planınızı seçmeniz gerekir. Exxen'de üç farklı abonelik planı bulunmaktadır:

  • Aylık: Aylık 12,90 TL
  • Yıllık: Yıllık 129,00 TL
  • Öğrenci: Aylık 7,90 TL

3. Ödeme bilgilerinizi girin.

Ödeme bilgilerinizi girerken, kredi kartı, banka kartı veya PayPal gibi seçeneklerden birini seçebilirsiniz. Ödeme bilgilerinizi girdikten sonra, " Üye Ol " butonuna tıklayarak üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

4. Üyeliğinizi onaylayın.

Üyeliğinizi tamamladıktan sonra, e-posta adresinize bir onay kodu gönderilecektir. Bu onay kodunu girdikten sonra, üyeliğiniz onaylanmış olacaktır.

5. Exxen 'e giriş yapın.

Üyeliğiniz onaylandıktan sonra, Exxen'e giriş yapabilirsiniz. Exxen'e giriş yapmak için, e-posta adresinizi ve şifrenizi girmeniz gerekir.

Exxen 'de Neler İzleyebilirsiniz?

Exxen 'de dizi, film, belgesel, stand-up gösterisi, çocuk programı ve daha birçok içerik bulunmaktadır. Exxen 'de yayınlanan bazı popüler içerikler şunlardır:

  • Dizi: Leyla ile Mecnun, Bir Başkadır, Masumlar Apartmanı, Yasak Elma, Aşk 101
  • Film: Recep İvedik 7, Kırmızı Oda, Aşk Tesadüfleri Sever 2, Bizans Oyunları
  • Belgesel:  Exxen Belgeseli, Exxen Belgeseli: Spor, Exxen Belgeseli: Tarih
  • Stand-up Gösterisi: Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus, Hasan Can Kaya: Tolga Can Çekiç, Burak Aksak: Burak Aksak
  • Çocuk Programı:  Exxen Çocuk, Exxen Çocuk: Niloya, Exxen Çocuk: Keloğlan

Exxen 'e Nasıl Ücretsiz Üye Olunur?

Exxen'e ücretsiz üye olmak için, Exxen'in 7 gün ücretsiz deneme sürümünü kullanabilirsiniz. 7 gün ücretsiz deneme sürümünden yararlanmak için, Exxen'in internet sitesine veya uygulamasına giriş yapın ve "Üye Ol" butonuna tıklayın. Üyelik formunu doldururken, abonelik planı olarak "7 Gün Ücretsiz Dene" seçeneğini seçin.

7 gün ücretsiz deneme sürümünün sonunda, aboneliğinizi devam ettirmek isterseniz, abonelik planınızı seçmeniz ve ödeme bilgilerinizi girmeniz gerekir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.