,, ,

Evine Yollar Sağlık Hizmetleri, Uzman Doktorları ile Hizmete Başladı

Sağlık 23.10.2023 - 11:16, Güncelleme: 23.10.2023 - 11:21 11223+ kez okundu.
 

Evine Yollar Sağlık Hizmetleri, Uzman Doktorları ile Hizmete Başladı

Evde sağlık hizmetleri sunan Evine Yollar, uzman doktor kadrosunu genişleterek hastalara daha kapsamlı hizmet sunmayı hedefliyor.
Evde sağlık hizmetleri alanında faaliyet gösteren Evine Yollar, uzman doktor kadrosunu genişletti. Şirket, yeni uzman doktorlarıyla birlikte hastalara daha kapsamlı ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı hedefliyor. Evine Yollar evde doktor muayenesi, online doktor muayenesi, yüzyüze doktor muayenesi ve hekim seçimi danışmanlık hizmetleri sunuyor. Şirket, anlaşmalı uzman hekimleriyle hastalara randevu alma, tedavi planlaması yapma ve ihtiyaç durumunda evde hemşire, evde bakım ve evde yara bakımı gibi hizmetler sunma imkanı sağlıyor. Evine Yollar'ın uzman doktor kadrosuna katılan isimler şunlar: Uzman Dr. Rahşan Turan  - Kalp ve Damar Hastalıkları Op. Dr. Burcu Karamürsel  - Kadın Hastalıkları, Doğum ve Perinatoloji Doç. Dr. Akçay Övünç Karadaş  - Nöroloji Uzman Dr. Rahşan Turan : "Böyle bir hizmetin ülkemize kazandırılmasından çok memnunum. Tüm doktorların bu sisteme dahil olması gerektiğine inanıyorum."   Evine Yollar Hakkında Evine Yollar 2023 yılında kurulan bir evde sağlık hizmetleri şirketidir. Şirket, hastaların evlerinde kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti almalarını sağlamak amacıyla faaliyet göstermektedir. Evine Yollar, uzman doktor kadrosu, deneyimli hemşireleri ve modern ekipmanları ile hastalara en iyi hizmeti sunmayı taahhüt etmektedir.
Evde sağlık hizmetleri sunan Evine Yollar, uzman doktor kadrosunu genişleterek hastalara daha kapsamlı hizmet sunmayı hedefliyor.

Evde sağlık hizmetleri alanında faaliyet gösteren Evine Yollar, uzman doktor kadrosunu genişletti. Şirket, yeni uzman doktorlarıyla birlikte hastalara daha kapsamlı ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı hedefliyor.

Evine Yollar evde doktor muayenesi, online doktor muayenesi, yüzyüze doktor muayenesi ve hekim seçimi danışmanlık hizmetleri sunuyor. Şirket, anlaşmalı uzman hekimleriyle hastalara randevu alma, tedavi planlaması yapma ve ihtiyaç durumunda evde hemşire, evde bakım ve evde yara bakımı gibi hizmetler sunma imkanı sağlıyor.

Evine Yollar'ın uzman doktor kadrosuna katılan isimler şunlar:

  • Uzman Dr. Rahşan Turan  - Kalp ve Damar Hastalıkları
  • Op. Dr. Burcu Karamürsel  - Kadın Hastalıkları, Doğum ve Perinatoloji
  • Doç. Dr. Akçay Övünç Karadaş  - Nöroloji

Uzman Dr. Rahşan Turan : "Böyle bir hizmetin ülkemize kazandırılmasından çok memnunum. Tüm doktorların bu sisteme dahil olması gerektiğine inanıyorum."
 

Evine Yollar Hakkında

Evine Yollar 2023 yılında kurulan bir evde sağlık hizmetleri şirketidir. Şirket, hastaların evlerinde kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti almalarını sağlamak amacıyla faaliyet göstermektedir. Evine Yollar, uzman doktor kadrosu, deneyimli hemşireleri ve modern ekipmanları ile hastalara en iyi hizmeti sunmayı taahhüt etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.