,, ,

Evine Yollar Sağlık Hizmetleri, Cumhuriyet'in 100. Yılını Kutladı

İş Dünyası 04.11.2023 - 16:32, Güncelleme: 04.11.2023 - 16:46 12704+ kez okundu.
 

Evine Yollar Sağlık Hizmetleri, Cumhuriyet'in 100. Yılını Kutladı

Evine Yollar Sağlık Hizmetleri, Ankara’da Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü bir etkinlikle kutladı.
Ankara ve Tüm Türkiyede faaliyet gösteren Evine Yollar Sağlık Hizmetleri, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü Anadolu Kulübü'nde düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Etkinliğe, Evine Yollar Sağlık Hizmetleri'nin kurucuları ve danşmanları katıldı. Etkinlikte, Cumhuriyet'in kuruluşunun önemi ve Türkiye'nin kalkınmasında oynadığı rol vurgulandı. Evine Yollar Sağlık Hizmetleri Kurucusu Av. Özgür Meriç Turan , yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet, Türkiye'nin kuruluşunun ve modernleşmesinin temeli olmuştur. Bizler de Evine Yollar Sağlık Hizmetleri olarak, Cumhuriyet'in değerlerini özümseyerek hizmet veriyoruz." dedi. Etkinlikte, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutlamak için bir pasta kesildi. Pasta kesiminin ardından, katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Evine Yollar Sağlık Hizmetleri'nin kurucuları Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutlayarak, Türkiye'nin daha da kalkınması ve gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler. Etkinliğe katılan isimler şunlardır Prof. Dr. Hatim Yahya Uslu , Doç.Dr. Akçay Övünç Karadaş , Op.Dr. Burcu Karamürsel , Uzman Dr. Armağan Küçük , Uzman Dr. Rahşan Turan , Hasta Bakım Danışmanı Tuğrul Gökmen , Avukat Özlem Gezeker katıldı
Evine Yollar Sağlık Hizmetleri, Ankara’da Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü bir etkinlikle kutladı.

Ankara ve Tüm Türkiyede faaliyet gösteren Evine Yollar Sağlık Hizmetleri, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü Anadolu Kulübü'nde düzenlenen bir etkinlikle kutladı.

Etkinliğe, Evine Yollar Sağlık Hizmetleri'nin kurucuları ve danşmanları katıldı. Etkinlikte, Cumhuriyet'in kuruluşunun önemi ve Türkiye'nin kalkınmasında oynadığı rol vurgulandı.

Evine Yollar Sağlık Hizmetleri Kurucusu Av. Özgür Meriç Turan , yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet, Türkiye'nin kuruluşunun ve modernleşmesinin temeli olmuştur. Bizler de Evine Yollar Sağlık Hizmetleri olarak, Cumhuriyet'in değerlerini özümseyerek hizmet veriyoruz." dedi.

Etkinlikte, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutlamak için bir pasta kesildi. Pasta kesiminin ardından, katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

Evine Yollar Sağlık Hizmetleri'nin kurucuları Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutlayarak, Türkiye'nin daha da kalkınması ve gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Etkinliğe katılan isimler şunlardır Prof. Dr. Hatim Yahya Uslu , Doç.Dr. Akçay Övünç Karadaş , Op.Dr. Burcu Karamürsel , Uzman Dr. Armağan Küçük , Uzman Dr. Rahşan Turan , Hasta Bakım Danışmanı Tuğrul Gökmen , Avukat Özlem Gezeker katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.