,, ,

Ev yangınında yaralanan itfaiye grup amirinin annesi yaşamını yitirdi

Gündem 16.03.2022 - 20:27, Güncelleme: 16.03.2022 - 20:27 3814+ kez okundu.
 

Ev yangınında yaralanan itfaiye grup amirinin annesi yaşamını yitirdi

Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki yangında yaralanan itfaiye grup amirinin annesi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki yangında yaralanan itfaiye grup amirinin annesi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.  Saka köyünde dün gece Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde grup amiri olarak görev yapan Tayfun Sevim'in 62 yaşındaki annesi Emine Sevim'in yaşadığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.  Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.  Aynı köyde yaşayan ve yıllık izinde olduğu öğrenilen oğlu Tayfun Sevim de olay yerine gelerek ekiplere yardımcı olmaya çalıştı.  Yaklaşık iki saatte söndürülen yangında yaralanan Emine Sevim, balyoz ve tokmak kullanarak eve giren ekiplerce dışarı çıkarıldı.  Vücudunda yanıklar oluşan Sevim, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde yapılan müdahalenin ardından tedavisi için Eskişehir'e sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.       
Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki yangında yaralanan itfaiye grup amirinin annesi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki yangında yaralanan itfaiye grup amirinin annesi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Saka köyünde dün gece Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde grup amiri olarak görev yapan Tayfun Sevim'in 62 yaşındaki annesi Emine Sevim'in yaşadığı evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

Aynı köyde yaşayan ve yıllık izinde olduğu öğrenilen oğlu Tayfun Sevim de olay yerine gelerek ekiplere yardımcı olmaya çalıştı. 

Yaklaşık iki saatte söndürülen yangında yaralanan Emine Sevim, balyoz ve tokmak kullanarak eve giren ekiplerce dışarı çıkarıldı. 

Vücudunda yanıklar oluşan Sevim, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde yapılan müdahalenin ardından tedavisi için Eskişehir'e sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

 
 

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.