,, ,

EV Dünyasına Adapte Olan Oto Servisi Kazanır

İş Dünyası 05.09.2022 - 11:01, Güncelleme: 05.09.2022 - 11:01 4932+ kez okundu.
 

EV Dünyasına Adapte Olan Oto Servisi Kazanır

Premium araçlara servis hizmeti veren Aşin Otomobil, elektrikli araçların önümüzdeki 5 yıl içinde özel oto servislerini dönüştüreceğine dikkat çeken bilgiler paylaştı.
Premium araçlara servis hizmeti veren Aşin Otomobil, elektrikli araçlar ın önümüzdeki 5 yıl içinde özel oto servislerini dönüştüreceğine dikkat çeken bilgiler paylaştı. Elektrikli araçların bakımı ve onarımı konusunda uzmanlık kazanan özel oto servislerinin ilerleyen dönemde bir adım öne çıkacağını belirten Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem "Bugün sınırlı sayıda olan elektrikli araç modellerinin bakımları özel bir uzmanlık alanı gerektirdiği için, şarj istasyonları ve araç teknolojilerinin konuşulduğu günümüzde ekosistemin çok önemli bir parçasını oluşturuyor. Elektrikli araç bakım ekipmanlarına ve eğitimli teknik ekibe yatırım yapan, EV dünyasına adapte olan oto servisleri gelecekte kazanan tarafta olacak. Yeni nesli de bu yönde teşvik etmemiz gerekiyor." dedi.
Premium araçlara servis hizmeti veren Aşin Otomobil, elektrikli araçların önümüzdeki 5 yıl içinde özel oto servislerini dönüştüreceğine dikkat çeken bilgiler paylaştı.
Premium araçlara servis hizmeti veren Aşin Otomobil, elektrikli araçlar ın önümüzdeki 5 yıl içinde özel oto servislerini dönüştüreceğine dikkat çeken bilgiler paylaştı.
Elektrikli araçların bakımı ve onarımı konusunda uzmanlık kazanan özel oto servislerinin ilerleyen dönemde bir adım öne çıkacağını belirten Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem "Bugün sınırlı sayıda olan elektrikli araç modellerinin bakımları özel bir uzmanlık alanı gerektirdiği için, şarj istasyonları ve araç teknolojilerinin konuşulduğu günümüzde ekosistemin çok önemli bir parçasını oluşturuyor.
Elektrikli araç bakım ekipmanlarına ve eğitimli teknik ekibe yatırım yapan, EV dünyasına adapte olan oto servisleri gelecekte kazanan tarafta olacak. Yeni nesli de bu yönde teşvik etmemiz gerekiyor." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.