,, ,

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Mahmudiye Belediyesi ortak çalışma yaptı

Gündem 11.04.2022 - 16:09, Güncelleme: 11.04.2022 - 16:09 5336+ kez okundu.
 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Mahmudiye Belediyesi ortak çalışma yaptı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Mahmudiye Belediyesi ortak çalışma yaptı
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Mahmudiye Belediyesi, ilçedeki kapalı pazar yeri ve mesire alanında çevre düzenleme çalışması başlattı.  Mahmudiye Belediyesi tarafından kasım ayında resmi açılışı yapılan ve yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulan kapalı pazar yeri çevresinde başlatılan çevre düzenlemesi ve güzelleştirmesi ile iki belediye örnek bir iş birliğine imza attı.  Yapılan çalışma hakkında konuşan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “Mahmudiye kapalı pazar yerinin vatandaşlarımızın daha rahat ve temiz olanaklar içerisinde alışveriş yapabilmeleri için hayata geçirdik. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ve çalışmaları ile kapalı pazar yerimizin çevre düzenlemesi yapılıyor. Çevre düzenlemesi yapılan pazar yeri ve arkasındaki mesire alanıyla birlikte 18 bin metre kare alan tamamlandığında, Mahmudiyeli vatandaşlarımız aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri çok güzel bir alana kavuşacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen olmak üzere tüm ekiplere ilçem adına teşekkür ediyorum” diye söyedli.  Gündoğan, çalışmaların kısa sürede tamamlamasının hedeflendiğini belirtti.   
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Mahmudiye Belediyesi ortak çalışma yaptı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Mahmudiye Belediyesi, ilçedeki kapalı pazar yeri ve mesire alanında çevre düzenleme çalışması başlattı. 

Mahmudiye Belediyesi tarafından kasım ayında resmi açılışı yapılan ve yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulan kapalı pazar yeri çevresinde başlatılan çevre düzenlemesi ve güzelleştirmesi ile iki belediye örnek bir iş birliğine imza attı. 

Yapılan çalışma hakkında konuşan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “Mahmudiye kapalı pazar yerinin vatandaşlarımızın daha rahat ve temiz olanaklar içerisinde alışveriş yapabilmeleri için hayata geçirdik. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ve çalışmaları ile kapalı pazar yerimizin çevre düzenlemesi yapılıyor. Çevre düzenlemesi yapılan pazar yeri ve arkasındaki mesire alanıyla birlikte 18 bin metre kare alan tamamlandığında, Mahmudiyeli vatandaşlarımız aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri çok güzel bir alana kavuşacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen olmak üzere tüm ekiplere ilçem adına teşekkür ediyorum” diye söyedli. 

Gündoğan, çalışmaların kısa sürede tamamlamasının hedeflendiğini belirtti. 

 

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.