,, ,

Eski Manken Serpil Örümcer, Faturalarını Ödeyebilmek İçin Eski Fotoğraflarını Satıyor

Gündem 17.01.2024 - 17:55, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:55 4098+ kez okundu.
 

Eski Manken Serpil Örümcer, Faturalarını Ödeyebilmek İçin Eski Fotoğraflarını Satıyor

Eski manken Serpil Örümcer, ekonomik zorluklar nedeniyle fotoğraflarını satıyor. Sanatçılara destek çağrısı yapıyor.
1970'li yıllarda " Bayan Bacak " olarak tanınan eski manken, şarkıcı ve oyuncu Serpil Örümcer , ekonomik zorluklar çekmeye başladı. Faturalarını ödeyemeyen Örümcer, eski fotoğraflarını satmaya başladı. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Örümcer, "Bu resimlerimi 200 TL'den yardım amaçlı satıyorum. Elektrik, su ve doğal gazımı vermek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız size imzalı adınıza göndermek istiyorum. Çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. Örümcer'in paylaşımına sevenlerinden destek yorumları yağarken video da kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Sanatçının düştüğü duruma çok üzülen birçok kullanıcı "Ülkemizin sanatçılarının düştüğü duruma bak", "Sanat dünyasına sahip çıkın" ve "Sanatçılarımız için ayağa kalkmalıyız" yorumları yaptı. Sanatçının Son Hali Hayrete Düşürdü Serpil Örümcer 1970'li yıllarda Türkiye'nin en ünlü mankenlerinden biriydi. "Bayan Bacak" olarak tanınan Örümcer, birçok sinema filminde ve dizide rol aldı. Ancak ekonomik zorluklar çeken Örümcer, son haliyle hayrete düşürdü. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Örümcer'in yüzünde kırışıklıklar ve saçları döküldüğü görüldü. Sanatçılara Sahip Çıkılması Gerekiyor Serpil Örümcer'in durumu, Türkiye'deki sanatçıların yaşadığı zorlukları bir kez daha gündeme getirdi. Ekonomik zorluklar çeken birçok sanatçı, geçimini sağlamak için farklı yollara başvurmak zorunda kalıyor. Sanatçılara sahip çıkılması gerektiğini söyleyen birçok kullanıcı, "Sanatçılarımız bizim değerlerimizdir. Onların yaşadıkları zorluklara sessiz kalmamalıyız" yorumları yaptı.
Eski manken Serpil Örümcer, ekonomik zorluklar nedeniyle fotoğraflarını satıyor. Sanatçılara destek çağrısı yapıyor.

1970'li yıllarda " Bayan Bacak " olarak tanınan eski manken, şarkıcı ve oyuncu Serpil Örümcer , ekonomik zorluklar çekmeye başladı. Faturalarını ödeyemeyen Örümcer, eski fotoğraflarını satmaya başladı.

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Örümcer, "Bu resimlerimi 200 TL'den yardım amaçlı satıyorum. Elektrik, su ve doğal gazımı vermek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız size imzalı adınıza göndermek istiyorum. Çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Örümcer'in paylaşımına sevenlerinden destek yorumları yağarken video da kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Sanatçının düştüğü duruma çok üzülen birçok kullanıcı "Ülkemizin sanatçılarının düştüğü duruma bak", "Sanat dünyasına sahip çıkın" ve "Sanatçılarımız için ayağa kalkmalıyız" yorumları yaptı.

Sanatçının Son Hali Hayrete Düşürdü

Serpil Örümcer 1970'li yıllarda Türkiye'nin en ünlü mankenlerinden biriydi. "Bayan Bacak" olarak tanınan Örümcer, birçok sinema filminde ve dizide rol aldı.

Ancak ekonomik zorluklar çeken Örümcer, son haliyle hayrete düşürdü. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Örümcer'in yüzünde kırışıklıklar ve saçları döküldüğü görüldü.

Sanatçılara Sahip Çıkılması Gerekiyor

Serpil Örümcer'in durumu, Türkiye'deki sanatçıların yaşadığı zorlukları bir kez daha gündeme getirdi. Ekonomik zorluklar çeken birçok sanatçı, geçimini sağlamak için farklı yollara başvurmak zorunda kalıyor.

Sanatçılara sahip çıkılması gerektiğini söyleyen birçok kullanıcı, "Sanatçılarımız bizim değerlerimizdir. Onların yaşadıkları zorluklara sessiz kalmamalıyız" yorumları yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.