,, ,

Eski Azerbaycan Başbakanı Suret Huseynov İstanbul'da hayatını kaybetti

Gündem 01.08.2023 - 15:00, Güncelleme: 01.08.2023 - 15:00 3146+ kez okundu.
 

Eski Azerbaycan Başbakanı Suret Huseynov İstanbul'da hayatını kaybetti

Eski Azerbaycan Başbakanı Huseynov’un cenazesi Bakü’ye götürülüyor. İstanbul’da hayatını kaybeden Suret Huseynov’un cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndan alındıktan sonra uçakla Bakü’ye uğurlanacak.
İstanbul 'da hayatını kaybeden eski Azerbaycan Başbakanlarından Suret Huseynov'un cenazesi, Adli Tıp Kurumundan alındı. İstanbul Havalimanı'nda ani bilinç kaybı ve kalp durması nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Huseynov'un cenazesiyle ilgili Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlandı. Huseynov'un naaşı, damadı Kamuran Mehmedov tarafından teslim alındı. Merhum Başbakanın arkadaşı Sinan Kaya , Huseynov'un son bir yıldır rahatsız olduğunu anlattı. Midesinden rahatsız olan Huseynov'a anjiyo da yapıldığını aktaran Kaya, "Dün sabah tedavi için Moldova'ya gitmek üzere İstanbul'a geliyor. Orada beklerken kalp krizi geçiriyor." dedi. Azerbaycan'da 1993-1994 yılları arasında Başbakan olarak görev yapan Suret Huseynov’un cenazesinin bu akşam uçakla Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye götürülmesi ve ardından Gence kentinde defnedilmesi bekleniyor. ​​​​​
Eski Azerbaycan Başbakanı Huseynov’un cenazesi Bakü’ye götürülüyor. İstanbul’da hayatını kaybeden Suret Huseynov’un cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndan alındıktan sonra uçakla Bakü’ye uğurlanacak.

İstanbul 'da hayatını kaybeden eski Azerbaycan Başbakanlarından Suret Huseynov'un cenazesi, Adli Tıp Kurumundan alındı.

İstanbul Havalimanı'nda ani bilinç kaybı ve kalp durması nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Huseynov'un cenazesiyle ilgili Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlandı.

Huseynov'un naaşı, damadı Kamuran Mehmedov tarafından teslim alındı.

Merhum Başbakanın arkadaşı Sinan Kaya , Huseynov'un son bir yıldır rahatsız olduğunu anlattı.

Midesinden rahatsız olan Huseynov'a anjiyo da yapıldığını aktaran Kaya, "Dün sabah tedavi için Moldova'ya gitmek üzere İstanbul'a geliyor. Orada beklerken kalp krizi geçiriyor." dedi.

Azerbaycan'da 1993-1994 yılları arasında Başbakan olarak görev yapan Suret Huseynov’un cenazesinin bu akşam uçakla Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye götürülmesi ve ardından Gence kentinde defnedilmesi bekleniyor.

​​​​​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.