,, ,

Eşini ve Arkadaşını Öldüren Sanığa Müebbet Ve 30 Yıl Hapis Cezası

Gündem 13.04.2022 - 12:45, Güncelleme: 13.04.2022 - 12:45 4523+ kez okundu.
 

Eşini ve Arkadaşını Öldüren Sanığa Müebbet Ve 30 Yıl Hapis Cezası

İstanbul'da, boşanmak isteyen eşi Elif Yılmaz (30) ve arkadaşı Emre Erdoğan’ı (32), hakkındaki uzaklaştırma kararının bittiği gün öldüren tutuklu sanık Ersin Yılmaz, müebbet ve 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Arnavutköy’de, boşanmak isteyen eşi Elif Yılmaz’ı ve eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü arkadaşı Emre Erdoğan’ı 24 Eylül 2020'de öldüren Ersin Yılmaz’ın İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılamasına bugün devam edildi. Sanık Ersin Yılmaz, duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden getirildi. Duruşmada Elif Yılmaz ile Emre Erdoğan'ın aileleri ve tarafların avukatları hazır bulundu. Mahkemede, kendisini sözlü olarak ifade edemediğini bu sebeple yazılı savunma sunduğunu söyleyen sanık Ersin Yılmaz, yazılı savunmasını tekrar ettiğini belirtti. Son sözü sorulan sanık Yılmaz, “Takdir mahkemenindir” dedi. SANIĞA TAKDİR İNDİRİMİYLE MÜEBBET VE 30 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Ersin Yılmaz’a, Emre Erdoğan’ı ‘kasten öldürme’ suçundan takdir indirimi uygulayarak 25 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, Ersin Yılmaz’ı, Elif Yılmaz’a karşı ‘eşi tasarlayarak kasten öldürme’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından da yine takdir indirimi uygulayarak müebbet ve 5 yıl hapis cezasına çarptırdı. Haber : FAHRETTİN ÖZTÜRK  
İstanbul'da, boşanmak isteyen eşi Elif Yılmaz (30) ve arkadaşı Emre Erdoğan’ı (32), hakkındaki uzaklaştırma kararının bittiği gün öldüren tutuklu sanık Ersin Yılmaz, müebbet ve 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Arnavutköy’de, boşanmak isteyen eşi Elif Yılmaz’ı ve eşiyle ilişkisi olduğunu düşündüğü arkadaşı Emre Erdoğan’ı 24 Eylül 2020'de öldüren Ersin Yılmaz’ın İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılamasına bugün devam edildi. Sanık Ersin Yılmaz, duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden getirildi. Duruşmada Elif Yılmaz ile Emre Erdoğan'ın aileleri ve tarafların avukatları hazır bulundu.

Mahkemede, kendisini sözlü olarak ifade edemediğini bu sebeple yazılı savunma sunduğunu söyleyen sanık Ersin Yılmaz, yazılı savunmasını tekrar ettiğini belirtti. Son sözü sorulan sanık Yılmaz, “Takdir mahkemenindir” dedi.

SANIĞA TAKDİR İNDİRİMİYLE MÜEBBET VE 30 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Ersin Yılmaz’a, Emre Erdoğan’ı ‘kasten öldürme’ suçundan takdir indirimi uygulayarak 25 yıl hapis cezası verdi. Mahkeme, Ersin Yılmaz’ı, Elif Yılmaz’a karşı ‘eşi tasarlayarak kasten öldürme’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından da yine takdir indirimi uygulayarak müebbet ve 5 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Haber : FAHRETTİN ÖZTÜRK

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.