,, ,

Esenyurt Belediyesi'nin çocuklar ve gençler için masa tenisi etkinliği

Dünya 25.03.2022 - 14:01, Güncelleme: 25.03.2022 - 14:01 4294+ kez okundu.
 

Esenyurt Belediyesi'nin çocuklar ve gençler için masa tenisi etkinliği

Esenyurt Belediyesi'nin çocuklar ve gençler için masa tenisi etkinliği
Esenyurt Belediyesi'nin çocuklar ve gençler için yürüttüğü sportif faaliyetler kapsamında düzenlediği ‘Masa Tenisi’ kursu, çocukların hem bedensel hem zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor.  Esenyurt Belediyesi'ne bağlı spor merkezlerindeki Masa Tenisi kurslarından faydalanan çocuklar, aldıkları eğitim sayesinde zihinsel olarak gelişirken el ve göz koordinasyonlarını da güçlendiriyor. 7 ve 14 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz olarak verilen dersler, çocukların hızlı karar almalarına ve reflekslerini güçlendirmelerine yardımcı oluyor.  “MASA TENİSİ OYNAYAN ÇOCUKLAR DAHA BAŞARILI OLUYOR”  Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nde Masa Tenisi Eğitmeni olarak görev yapan Ömer Güllü, masa tenisi oynayan çocukların eğitim hayatlarındaki başarılarının gözle görülür bir şekilde arttığına dikkat çekti. Güllü, “Masa tenisi insan vücudundaki kasların doğal bir biçimde çalışmasına katkı sağlar. Çocukların psikomotor ve bilişsel gelişimine fayda sağlıyor. Aynı zamanda çocukların beden ve zihin gelişimini de düzenler. Bu sayede çocukların okul derslerindeki başarıları artmış oluyor” değerlendirilmesinde bulundu 
Esenyurt Belediyesi'nin çocuklar ve gençler için masa tenisi etkinliği

Esenyurt Belediyesi'nin çocuklar ve gençler için yürüttüğü sportif faaliyetler kapsamında düzenlediği ‘Masa Tenisi’ kursu, çocukların hem bedensel hem zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor. 

Esenyurt Belediyesi'ne bağlı spor merkezlerindeki Masa Tenisi kurslarından faydalanan çocuklar, aldıkları eğitim sayesinde zihinsel olarak gelişirken el ve göz koordinasyonlarını da güçlendiriyor. 7 ve 14 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz olarak verilen dersler, çocukların hızlı karar almalarına ve reflekslerini güçlendirmelerine yardımcı oluyor. 

“MASA TENİSİ OYNAYAN ÇOCUKLAR DAHA BAŞARILI OLUYOR” 

Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi’nde Masa Tenisi Eğitmeni olarak görev yapan Ömer Güllü, masa tenisi oynayan çocukların eğitim hayatlarındaki başarılarının gözle görülür bir şekilde arttığına dikkat çekti. Güllü, “Masa tenisi insan vücudundaki kasların doğal bir biçimde çalışmasına katkı sağlar. Çocukların psikomotor ve bilişsel gelişimine fayda sağlıyor. Aynı zamanda çocukların beden ve zihin gelişimini de düzenler. Bu sayede çocukların okul derslerindeki başarıları artmış oluyor” değerlendirilmesinde bulundu 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.