,, ,

Esenler'de vatandaşlara dev semaverden 41 çeşit çay ikram edildi

Gündem 15.12.2022 - 17:24, Güncelleme: 15.12.2022 - 17:24 4840+ kez okundu.
 

Esenler'de vatandaşlara dev semaverden 41 çeşit çay ikram edildi

Esenler'de vatandaşlara dev semaverden 41 çeşit çay ikram edildi
Esenler Belediyesince "Uluslararası Dünya Çay Günü " dolayısıyla düzenlenen ekinlikte vatandaşlara çay verildi. Esenler Meydanında kurulan stantta 41 çeşit çay ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Alandaki dev semaverin dikkat çektiği etkinlik kapsamında vatandaşlara iyi çayın nasıl demleneceğine ilişkin bilgilendirmede de bulunuldu. Özel bir çay firması çalışanı Metin Dereci, çayın lezzetinde demlenme süresinin önemli olduğunu, bu sürenin ise en az yirmi dakika olması gerektiğini söyledi. Stantta görevli Osman Güleryüz 41 çay çeşidi ikram ettiklerini, bunlardan aslan pençesi otu ve ökse otunun çok tercih edildiğini belirtti. Etkinlikte "Seyyahlar Sıra Gecesi" müzik grubu konser verdi. Kurulan stantlardan ziyaretçilere gün boyu çay ikram edildi.
Esenler'de vatandaşlara dev semaverden 41 çeşit çay ikram edildi

Esenler Belediyesince "Uluslararası Dünya Çay Günü " dolayısıyla düzenlenen ekinlikte vatandaşlara çay verildi.

Esenler Meydanında kurulan stantta 41 çeşit çay ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Alandaki dev semaverin dikkat çektiği etkinlik kapsamında vatandaşlara iyi çayın nasıl demleneceğine ilişkin bilgilendirmede de bulunuldu.

Özel bir çay firması çalışanı Metin Dereci, çayın lezzetinde demlenme süresinin önemli olduğunu, bu sürenin ise en az yirmi dakika olması gerektiğini söyledi.

Stantta görevli Osman Güleryüz 41 çay çeşidi ikram ettiklerini, bunlardan aslan pençesi otu ve ökse otunun çok tercih edildiğini belirtti.

Etkinlikte "Seyyahlar Sıra Gecesi" müzik grubu konser verdi.

Kurulan stantlardan ziyaretçilere gün boyu çay ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.