,, ,

ESAS EXPO: Ege’nin İlk ve Tek Savunma Sanayi ve Teknoloji Fuarı

Gündem 07.03.2024 - 11:51, Güncelleme: 07.03.2024 - 11:51 4298+ kez okundu.
 

ESAS EXPO: Ege’nin İlk ve Tek Savunma Sanayi ve Teknoloji Fuarı

ESAS EXPO, Ege’nin ilk Savunma Sanayi ve Teknoloji Fuarı, 19-21 Mart 2024’te İzmir’de gerçekleştirilecek.
ESAS (Ege Savunma Sanayi Havacılık ve Uzay Kümelenmesi) tarafından Egenin ilk ve tek Savunma Sanayi ve Teknoloji etkinliği olan ESAS EXPO Savunma Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nın yedincisi 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında İzmir Tepekule Kongre Sergi Merkezi’nde Milli Savunma Bakanlığı, Büyük Ölçekli Savunma Sanayi firmaları ve tedarikçilerin katılım ve destekleriyle gerçekleştirilecek.                   Etkinlik içerisinde B2B İş Görüşmeleri, Sektör Özel Toplantıları, Kamu, Üniversite ve Sanayicilerden oluşan Paneller, konusunun uzmanı Konferans konuşmacıları, Yatırımcı StartUp/Girişimci Buluşmaları, Demo Day ve Networking faaliyetleri gerçekleştirilecektir.    ESAS EXPO, sadece bir fuar değil, aynı zamanda bir teknoloji buluşması, üretimin ve ticaretin kalbinin attığı uluslararası bir pazar yeri. Kurum ve firmaların katılım amacı bölgesel yeni ve kabiliyetli tedarikçiler bulmak, uygun bulunanları ekosistemlerine katmak ve uzun soluklu birlikte çalışmaktır.    ESAS EXPO, yeni birçok tedarikçi & müşteri networkünün kurulacağı, yeni başarı hikâyelerinin yazılacağı bir başlangıç noktası olacak.   B2B İŞ GÖRÜŞMELERİ  Konusuna ve uzmanlığına göre eşleştirilmiş, Büyük Ölçekli Savunma Sanayi ve Teknoloji Firmalarının tedarik ve talep listesi belirlenmiş, direkt satış ve tedarik odaklı, firmalara özel ayrılmış salonlarda, 3 gün süresince 20 dakikalık B2B İş Görüşmeleri yapılacaktır.    KONFERANS VE PANELLER: Savunma Sanayi ve Teknoloji Firmalarının yetkilileri, konusunun uzmanları ve akademisyenler tarafından, seminer salonunda, üç gün süresince, belirlenmiş ve ilan edilmiş saat dilimlerinde Savunma Sanayi, Doğal Afetler ve Acil Durum Yönetimi, Endüstriyel Teknolojiler konularında konferans ve paneller düzenlenecektir.    ÖZEL KONU: DOĞAL AFETLER VE ACİL DURUM YÖNETİMİ Ülkemizin coğrafi şartları nedeniyle başta deprem olmak üzere birçok doğal afete maruz kalmaktadır. Etkinliğimizin özel bölümünde doğal afetler karşısında tüm tarafların, devletin, kamunun, üniversitelerin, STK’ların, vatandaşların, özetle herkesin afet öncesinde, esnasında ve sonrasında yapması gerekenler, Acil Durum Yönetimi bilimsel, kamusal ve teknik olarak ele alınacaktır.      TEDARİKÇİ VE ÜRETİCİ FİRMALAR SERGİSİ : Savunma Sanayi ve tüm sektörlerde Teknoloji üretimi yapan tedarikçi ve imalatçı firmalar, ürün ve hizmetlerini, kendilerine ayrılan özel sergi alanında birer stant ile etkinlik süresince kurumlara, firmalara ve ziyaretçilere sergileme ve anlatma imkanı bulacaklardır.    Konuk Ülke : AZERBAYCAN   Azerbaycan Ticari Ataşelik Yetkilileri ve İş İnsanları, fuarımızda Azerbaycan’daki iş fırsatlarını anlatmak ve görüşmeleri yapmak için yer alacaktır.   B2B Görüşme yapmak isteyen tedarikçiler www.EsasExpo.org web sitesinden kaydını yaptırabilir.   FUAR TARİHLERİ : 19-21 MART 2024 YER : TEPEKULE KONGRE VE SERGİ MERKEZİ BAYRAKLI İZMİR
ESAS EXPO, Ege’nin ilk Savunma Sanayi ve Teknoloji Fuarı, 19-21 Mart 2024’te İzmir’de gerçekleştirilecek.

ESAS (Ege Savunma Sanayi Havacılık ve Uzay Kümelenmesi) tarafından Egenin ilk ve tek Savunma Sanayi ve Teknoloji etkinliği olan ESAS EXPO Savunma Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nın yedincisi 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında İzmir

Tepekule Kongre Sergi Merkezi’nde Milli Savunma Bakanlığı, Büyük Ölçekli Savunma Sanayi firmaları ve tedarikçilerin katılım ve destekleriyle gerçekleştirilecek.

                 

Etkinlik içerisinde B2B İş Görüşmeleri, Sektör Özel Toplantıları, Kamu, Üniversite ve Sanayicilerden oluşan Paneller, konusunun uzmanı Konferans konuşmacıları, Yatırımcı StartUp/Girişimci Buluşmaları, Demo Day ve Networking faaliyetleri gerçekleştirilecektir. 

 

ESAS EXPO, sadece bir fuar değil, aynı zamanda bir teknoloji buluşması, üretimin ve ticaretin kalbinin attığı uluslararası bir pazar yeri.

Kurum ve firmaların katılım amacı bölgesel yeni ve kabiliyetli tedarikçiler bulmak, uygun bulunanları ekosistemlerine katmak ve uzun soluklu birlikte çalışmaktır.   

ESAS EXPO, yeni birçok tedarikçi & müşteri networkünün kurulacağı, yeni başarı hikâyelerinin yazılacağı bir başlangıç noktası olacak.

 

B2B İŞ GÖRÜŞMELERİ 

Konusuna ve uzmanlığına göre eşleştirilmiş, Büyük Ölçekli Savunma Sanayi ve Teknoloji Firmalarının tedarik ve talep listesi belirlenmiş, direkt satış ve tedarik odaklı, firmalara özel ayrılmış salonlarda, 3 gün süresince 20 dakikalık B2B İş Görüşmeleri yapılacaktır. 

 

KONFERANS VE PANELLER:

Savunma Sanayi ve Teknoloji Firmalarının yetkilileri, konusunun uzmanları ve akademisyenler tarafından, seminer salonunda, üç gün süresince, belirlenmiş ve ilan edilmiş saat dilimlerinde Savunma Sanayi, Doğal Afetler ve Acil Durum Yönetimi, Endüstriyel Teknolojiler konularında konferans ve paneller düzenlenecektir. 

 

ÖZEL KONU: DOĞAL AFETLER VE ACİL DURUM YÖNETİMİ

Ülkemizin coğrafi şartları nedeniyle başta deprem olmak üzere birçok doğal afete maruz kalmaktadır. Etkinliğimizin özel bölümünde doğal afetler karşısında tüm tarafların, devletin, kamunun, üniversitelerin, STK’ların, vatandaşların, özetle herkesin afet öncesinde, esnasında ve sonrasında yapması gerekenler, Acil Durum Yönetimi bilimsel, kamusal ve teknik olarak ele alınacaktır. 

 

 

TEDARİKÇİ VE ÜRETİCİ FİRMALAR SERGİSİ :

Savunma Sanayi ve tüm sektörlerde Teknoloji üretimi yapan tedarikçi ve imalatçı firmalar, ürün ve hizmetlerini, kendilerine ayrılan özel sergi alanında birer stant ile etkinlik süresince kurumlara, firmalara ve ziyaretçilere sergileme ve anlatma imkanı bulacaklardır. 

 

Konuk Ülke : AZERBAYCAN  

Azerbaycan Ticari Ataşelik Yetkilileri ve İş İnsanları, fuarımızda Azerbaycan’daki iş fırsatlarını anlatmak ve görüşmeleri yapmak için yer alacaktır.

 

B2B Görüşme yapmak isteyen tedarikçiler www.EsasExpo.org web sitesinden kaydını yaptırabilir.

 

FUAR TARİHLERİ : 19-21 MART 2024

YER : TEPEKULE KONGRE VE SERGİ MERKEZİ BAYRAKLI İZMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.