,, ,

Erzurum'da zincirleme trafik kazası

Asayiş 23.03.2022 - 14:56, Güncelleme: 20.09.2023 - 17:52 4417+ kez okundu.
 

Erzurum'da zincirleme trafik kazası

Erzurum'da zincirleme trafik kazası
Erzurum'un Pasinler ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı. Erzurum Pasinler kara yolu Paşapınarı mevkisinde, kar yağışı ile tipinin görüş mesafesini düşürmesi ve yolun kayganlaşmasının de etkisiyle bazı araçlar kontrolden çıktı. Aralarında yolcu minibüsü ve otomobillerin de bulunduğu çok sayıda araç birbiriyle çarpıştı. İlk belirlemelere göre kaza nedeniyle araçlardaki çok sayıda kişi yaralandı. Olayın ardından bölgeye ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralıları ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Aynı bölgede yolun kayganlaşması nedeniyle de şarampole düşen bir otomobildeki 2 kişi etrafı tipi yüzünden kar dolan araçta mahsur kaldı. Kazayı yara almadan atlatan bu kişiler, itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak güvenli bölgeye alındı.
Erzurum'da zincirleme trafik kazası

Erzurum'un Pasinler ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda kişi yaralandı.

Erzurum Pasinler kara yolu Paşapınarı mevkisinde, kar yağışı ile tipinin görüş mesafesini düşürmesi ve yolun kayganlaşmasının de etkisiyle bazı araçlar kontrolden çıktı. Aralarında yolcu minibüsü ve otomobillerin de bulunduğu çok sayıda araç birbiriyle çarpıştı.

İlk belirlemelere göre kaza nedeniyle araçlardaki çok sayıda kişi yaralandı.

Olayın ardından bölgeye ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralıları ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Aynı bölgede yolun kayganlaşması nedeniyle de şarampole düşen bir otomobildeki 2 kişi etrafı tipi yüzünden kar dolan araçta mahsur kaldı.

Kazayı yara almadan atlatan bu kişiler, itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılarak güvenli bölgeye alındı.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.