,, ,

Erzurum'da kar ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor

Gündem 23.03.2022 - 20:25, Güncelleme: 23.03.2022 - 20:25 4108+ kez okundu.
 

Erzurum'da kar ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor

Erzurum'da kar ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor
Erzurum'da yaşamı olumsuz etkileyen kar, tipi ve soğuk hava, ulaşımda aksamalara neden oluyor.  Bölgede bir süredir etkili olan kar ve tipi, akşam da aralıklarla sürmeye devam ediyor.  Yağış nedeniyle beyaza bürünen kentte, zaman zaman trafik kazaları meydana geliyor.  Şenkaya ilçesinde de köylerine gitmek isteyen ancak fırtına nedeniyle kara saplanan vatandaşların aracı, halat ve çekici yardımıyla kurtarıldı.  Öte yandan ilçenin Aktaş Mahallesi kırsalında kar nedeniyle yolda kalan öğrenci servisini de jandarma ve Büyükşehir Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri kurtardı. 
Erzurum'da kar ve tipi hayatı olumsuz etkiliyor

Erzurum'da yaşamı olumsuz etkileyen kar, tipi ve soğuk hava, ulaşımda aksamalara neden oluyor. 

Bölgede bir süredir etkili olan kar ve tipi, akşam da aralıklarla sürmeye devam ediyor. 

Yağış nedeniyle beyaza bürünen kentte, zaman zaman trafik kazaları meydana geliyor. 

Şenkaya ilçesinde de köylerine gitmek isteyen ancak fırtına nedeniyle kara saplanan vatandaşların aracı, halat ve çekici yardımıyla kurtarıldı. 

Öte yandan ilçenin Aktaş Mahallesi kırsalında kar nedeniyle yolda kalan öğrenci servisini de jandarma ve Büyükşehir Belediyesine bağlı karla mücadele ekipleri kurtardı. 

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.