,, ,

Erzincan Belediyesi’nden Ramazan Ayında Zabıta Denetimleri

Gündem 15.03.2024 - 09:30, Güncelleme: 15.03.2024 - 09:30 3407+ kez okundu.
 

Erzincan Belediyesi’nden Ramazan Ayında Zabıta Denetimleri

Erzincan Belediyesi, Ramazan ayında fırın ve unlu mamul işletmelerini denetliyor; hijyen ve gramaj kontrolü yapıyor.
Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak gerçekleştirdiği denetimlerine, Ramazan ayı boyunca da vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için belediyemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamuller üreten işletmeleri denetledi. Ekipler denetimlerinde işyerlerinin temizliği, çalışanların durumu, ruhsat ve ürünlerin gramajlarını titizlikle kontrol ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayı nedeniyle fırın denetimlerini sıklaştırırken, denetimlerde Ramazan pidelerinde gramaj kontrolü ve işyeri ruhsat kontrolü de yapıldı. Ayrıca vatandaşın sağlığının korunmasına yönelik iş yerlerinin hijyen koşullarına uygunluğu da denetleniyor.  
Erzincan Belediyesi, Ramazan ayında fırın ve unlu mamul işletmelerini denetliyor; hijyen ve gramaj kontrolü yapıyor.

Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak gerçekleştirdiği denetimlerine, Ramazan ayı boyunca da vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için belediyemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamuller üreten işletmeleri denetledi.

Ekipler denetimlerinde işyerlerinin temizliği, çalışanların durumu, ruhsat ve ürünlerin gramajlarını titizlikle kontrol ediyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan ayı nedeniyle fırın denetimlerini sıklaştırırken, denetimlerde Ramazan pidelerinde gramaj kontrolü ve işyeri ruhsat kontrolü de yapıldı. Ayrıca vatandaşın sağlığının korunmasına yönelik iş yerlerinin hijyen koşullarına uygunluğu da denetleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.