,, ,

Erkin Koray'ın sevenleri rahat bir nefes aldı

Magazin 07.08.2023 - 17:17, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:17 12132+ kez okundu.
 

Erkin Koray'ın sevenleri rahat bir nefes aldı

Erkin Koray hastaneden taburcu oldu. Anadolu rock müziğin efsane ismi, Kanada’da yaşadığı evinde dinlenmeye çekildi.
Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray 'ın sağlık durumu hakkındaki son haberlere göre, sanatçının durumunun iyiye gittiği ve hastaneden taburcu edildiği bildirildi. Erkin Koray , Kanada'da yaşadığı evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ve akciğer rahatsızlıkları ve yaşlılığa bağlı hastalıklarla mücadele ettiği belirtilmişti. Tedavisi devam eden Koray'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilmişti. Erkin Koray 'ın sevenleri ve sanat camiası, usta sanatçının sağlığına kavuşması için dua ediyordu. Erkin Koray'ın hastaneye kaldırıldığı haberi sosyal medyada da büyük yankı uyandırmıştı. Birçok kullanıcı, Erkin Koray'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Erkin Koray'ın sağlık durumu hakkındaki son haberler, sevenlerini sevindirirken, sanatçının tedavisinin devam ettiği ve taburcu olduktan sonra dinlenmeye çekileceği öğrenildi.Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray'ın sağlık durumu hakkındaki son haberlere göre, sanatçının durumunun iyiye gittiği ve hastaneden taburcu edildiği bildirildi.
Erkin Koray hastaneden taburcu oldu. Anadolu rock müziğin efsane ismi, Kanada’da yaşadığı evinde dinlenmeye çekildi.

Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray 'ın sağlık durumu hakkındaki son haberlere göre, sanatçının durumunun iyiye gittiği ve hastaneden taburcu edildiği bildirildi.

Erkin Koray , Kanada'da yaşadığı evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ve akciğer rahatsızlıkları ve yaşlılığa bağlı hastalıklarla mücadele ettiği belirtilmişti. Tedavisi devam eden Koray'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilmişti.

Erkin Koray 'ın sevenleri ve sanat camiası, usta sanatçının sağlığına kavuşması için dua ediyordu. Erkin Koray'ın hastaneye kaldırıldığı haberi sosyal medyada da büyük yankı uyandırmıştı. Birçok kullanıcı, Erkin Koray'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Erkin Koray'ın sağlık durumu hakkındaki son haberler, sevenlerini sevindirirken, sanatçının tedavisinin devam ettiği ve taburcu olduktan sonra dinlenmeye çekileceği öğrenildi.Anadolu rock müziğin efsane ismi Erkin Koray'ın sağlık durumu hakkındaki son haberlere göre, sanatçının durumunun iyiye gittiği ve hastaneden taburcu edildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.