,, ,

Erkekler Süper Lig Cemal Kütahya Sezonu istatistikleri yayınlandı

Spor 16.05.2023 - 15:30, Güncelleme: 16.05.2023 - 15:30 18787+ kez okundu.
 

Erkekler Süper Lig Cemal Kütahya Sezonu istatistikleri yayınlandı

Erkekler Süper Lig Cemal Kütahya Sezonu istatistikleri yayınlandı
2022-23 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu normal sezon maçlarının istatistiki bilgileri yayınlandı.   Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından maçlardan derlenen istatistik verilerine göre İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Tolga Özbahar tüm maçlardaki verimlilik puanına göre ligin "En İyi Oyuncusu" olurken, 172 gol ile ligin "En Golcü Oyuncusu" Beykoz Belediyesi 'nden Samet Kanberoğlu, "En İyi Kalecisi" bu sezon Beşiktaş Yurtbay Seramik ve Hatay Büyükşehir Belediyesi formalarını giyen Mehmet Emre oldu. Erkekler Süper Ligi normal sezon sonu verilerine göre "Altın Yedi" şu isimlerden oluştu; Mehmet Emre (Kaleci/Beşiktaş Yurtbay Seramik), Samet Kanberoğlu (Sol Kanat/Beykoz Belediye), Ali Emre Babacan (Sol Oyun Kurucu/Beykoz Belediye), Mücahit Özalp (Orta Oyun Kurucu/Mihalıççık), Ramazan Döne (Sağ Oyun Kurucu/Sakarya B.B.), Şevket Yağmuroğlu (Sağ Kanat/Beşiktaş Yurtbay Seramik), Tolga Özbahar (Pivot/İzmir B.B.)   Beşiktaş Yurtbay Seramik kalecisi Mehmet Emre 229 kurtarış ile "En Fazla Kurtarış Yapan Kaleci" ve 14 kurtarış ile "7 Metre Atışı Kurtarışı" kategorilerinde birinci sırayı aldı. Nilüfer Belediyesi'nden Hüseyin Bereket, 16 kurtarış ile "Hızlı Hücum Kurtarışı" alanında birinci oldu   "En Fazla Asist Yapan Oyuncu" dalında Sakarya B.B.'den Onur Ersin 65 golle ilk sırayı alırken, "En Fazla Hızlı Hücum Golü Atan" oyuncu 41 gol ile Beşiktaş Yurtbay Sertamik'ten Şevket Yağmuroğlu oldu. "En Fazla Top Kapma" sayısında ise Sakarya B.B. ve Spor Toto formaları giyen Çetin Fengar Çelik, ve Sakarya B.B.'den Oğulcan Güney 7 sayısıyla ilk sırayı paylaştılar.
Erkekler Süper Lig Cemal Kütahya Sezonu istatistikleri yayınlandı
2022-23 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu normal sezon maçlarının istatistiki bilgileri yayınlandı.
 
Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından maçlardan derlenen istatistik verilerine göre İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Tolga Özbahar tüm maçlardaki verimlilik puanına göre ligin "En İyi Oyuncusu" olurken, 172 gol ile ligin "En Golcü Oyuncusu" Beykoz Belediyesi 'nden Samet Kanberoğlu, "En İyi Kalecisi" bu sezon Beşiktaş Yurtbay Seramik ve Hatay Büyükşehir Belediyesi formalarını giyen Mehmet Emre oldu.
Erkekler Süper Ligi normal sezon sonu verilerine göre "Altın Yedi" şu isimlerden oluştu; Mehmet Emre (Kaleci/Beşiktaş Yurtbay Seramik), Samet Kanberoğlu (Sol Kanat/Beykoz Belediye), Ali Emre Babacan (Sol Oyun Kurucu/Beykoz Belediye), Mücahit Özalp (Orta Oyun Kurucu/Mihalıççık), Ramazan Döne (Sağ Oyun Kurucu/Sakarya B.B.), Şevket Yağmuroğlu (Sağ Kanat/Beşiktaş Yurtbay Seramik), Tolga Özbahar (Pivot/İzmir B.B.)
 
Beşiktaş Yurtbay Seramik kalecisi Mehmet Emre 229 kurtarış ile "En Fazla Kurtarış Yapan Kaleci" ve 14 kurtarış ile "7 Metre Atışı Kurtarışı" kategorilerinde birinci sırayı aldı. Nilüfer Belediyesi'nden Hüseyin Bereket, 16 kurtarış ile "Hızlı Hücum Kurtarışı" alanında birinci oldu
 
"En Fazla Asist Yapan Oyuncu" dalında Sakarya B.B.'den Onur Ersin 65 golle ilk sırayı alırken, "En Fazla Hızlı Hücum Golü Atan" oyuncu 41 gol ile Beşiktaş Yurtbay Sertamik'ten Şevket Yağmuroğlu oldu.
"En Fazla Top Kapma" sayısında ise Sakarya B.B. ve Spor Toto formaları giyen Çetin Fengar Çelik, ve Sakarya B.B.'den Oğulcan Güney 7 sayısıyla ilk sırayı paylaştılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.