,, ,

Erenler’de Çöpler Vaktinde Alınıyor: Belediye Başkanı Şenol Dinç’in İlk İcraatı Temizlik

Gündem 09.04.2024 - 10:40, Güncelleme: 09.04.2024 - 10:40 4340 kez okundu.
 

Erenler’de Çöpler Vaktinde Alınıyor: Belediye Başkanı Şenol Dinç’in İlk İcraatı Temizlik

Erenler’de çöpler vaktinde alınıyor, Belediye Başkanı Şenol Dinç’in temizlik hamlesi vatandaşları memnun etti
Medyabar 'ın "Erenler 'de çöp sorununa vatandaş tepkisi: "Sanırım çöp toplama işi unutuldu" Başlıklı haberi hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Şehrin kalabalık ve merkez ilçelerinden biri olan Erenler 'de Belediye Başkanı Şenol Dinç 'in ilk icraatı temizlik oldu. İlçede 3 gündür çöpler vaktinde alınıyor. Çöp konteynerleri günlük dezenfekte edilerek temizleniyor. Erenler Yıldıztepe 7053 nolu sokakta üç gündür çöp kamyonu geliyor, çöpler vaktinde alınıyor. İlçenin her yerinde bu durum böyle. İlçe sakinleri oldukça memnun olduklarını ifade etti.
Erenler’de çöpler vaktinde alınıyor, Belediye Başkanı Şenol Dinç’in temizlik hamlesi vatandaşları memnun etti

Medyabar 'ın " Erenler 'de çöp sorununa vatandaş tepkisi: "Sanırım çöp toplama işi unutuldu" Başlıklı haberi hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.


Şehrin kalabalık ve merkez ilçelerinden biri olan Erenler 'de Belediye Başkanı Şenol Dinç 'in ilk icraatı temizlik oldu. İlçede 3 gündür çöpler vaktinde alınıyor. Çöp konteynerleri günlük dezenfekte edilerek temizleniyor.


Erenler Yıldıztepe 7053 nolu sokakta üç gündür çöp kamyonu geliyor, çöpler vaktinde alınıyor. İlçenin her yerinde bu durum böyle. İlçe sakinleri oldukça memnun olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.