,, ,

Eren Eğilmez Kimdir? Eren Eğilmez Kaç Yaşında, Nerelidir?

Kimdir 05.07.2023 - 15:28, Güncelleme: 05.07.2023 - 15:30 4401+ kez okundu.
 

Eren Eğilmez Kimdir? Eren Eğilmez Kaç Yaşında, Nerelidir?

Eren Eğilmez Kimdir? Eren Eğilmez Kaç Yaşında, Nerelidir?
Eren Eğilmez , gazeteci, televizyoncu ve moderatör olarak tanınan bir isimdir. 1978 yılında İstanbul’da doğmuştur. Annesi Ayfer Eğilmez, TMMOB eski yönetim kurulu üyesi, KİGEM kurucusu ve eski sol meclis üyesiydi. Eren Eğilmez , 2018 yılında annesini kaybetmiştir. Eğitim hayatını İstanbul’da tamamladıktan sonra gazetecilik ve televizyonculuk kariyerine Skyturk 360’ta başlamıştır. Eren Eğilmez Burada Fadime Özkan ile birlikte Kayda Geçsin adlı siyaset programını sunmuştur. 2016 yılında Habertürk TV’de haber programları koordinatörü olarak göreve başlamıştır. Eren Eğilmez 2018 ve 2019 yılları arasında Kübra Par ile birlikte Gerçek Fikri Ne? adlı programı sunmuştur. Günümüzde Habertürk TV’de mesleğini sürdüren Eren Eğilmez , aynı zamanda koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. Eren Eğilmez ’in boyu 1.80 cm, kilosu 89 kg’dır. Evli olup olmadığı ise bilinmemektedir.
Eren Eğilmez Kimdir? Eren Eğilmez Kaç Yaşında, Nerelidir?

Eren Eğilmez , gazeteci, televizyoncu ve moderatör olarak tanınan bir isimdir. 1978 yılında İstanbul’da doğmuştur. Annesi Ayfer Eğilmez, TMMOB eski yönetim kurulu üyesi, KİGEM kurucusu ve eski sol meclis üyesiydi. Eren Eğilmez , 2018 yılında annesini kaybetmiştir. Eğitim hayatını İstanbul’da tamamladıktan sonra gazetecilik ve televizyonculuk kariyerine Skyturk 360’ta başlamıştır.

Eren Eğilmez Burada Fadime Özkan ile birlikte Kayda Geçsin adlı siyaset programını sunmuştur. 2016 yılında Habertürk TV’de haber programları koordinatörü olarak göreve başlamıştır.

Eren Eğilmez 2018 ve 2019 yılları arasında Kübra Par ile birlikte Gerçek Fikri Ne? adlı programı sunmuştur. Günümüzde Habertürk TV’de mesleğini sürdüren Eren Eğilmez , aynı zamanda koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. Eren Eğilmez ’in boyu 1.80 cm, kilosu 89 kg’dır. Evli olup olmadığı ise bilinmemektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.