,, ,

Erdoğan-Putin görüşmesi: Merkez Bankası başkanları yerli para birimine adım atacak

Dünya 04.09.2023 - 13:54, Güncelleme: 04.09.2023 - 13:54 14456+ kez okundu.
 

Erdoğan-Putin görüşmesi: Merkez Bankası başkanları yerli para birimine adım atacak

Erdoğan ve Putin Soçi'de görüştü. Yerli para birimine vurgu yaptılar. Türkiye-Rusya ticaret hacmi 62 milyar dolar oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Soçi 'de bir araya geldi. Görüşme öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, Merkez Bankası başkanlarının görüşmesinin ikili ilişkilerde yerli para birimine adım atma noktasında önemli olduğunu söyledi. Erdoğan, "Yapacağımız görüşmeden sonra dünyaya verilecek mesaj, özellikle az gelişmiş Afrika ülkelerine yönelik bir adım, çok önemli olacak" dedi. Erdoğan, Türkiye ile Rusya arasındaki dış ticaret hacminin 62 milyar dolara ulaştığını ve 100 milyar dolar hedefine doğru ilerlediklerini belirtti.
Erdoğan ve Putin Soçi'de görüştü. Yerli para birimine vurgu yaptılar. Türkiye-Rusya ticaret hacmi 62 milyar dolar oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Soçi 'de bir araya geldi. Görüşme öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, Merkez Bankası başkanlarının görüşmesinin ikili ilişkilerde yerli para birimine adım atma noktasında önemli olduğunu söyledi.

Erdoğan, "Yapacağımız görüşmeden sonra dünyaya verilecek mesaj, özellikle az gelişmiş Afrika ülkelerine yönelik bir adım, çok önemli olacak" dedi.

Erdoğan, Türkiye ile Rusya arasındaki dış ticaret hacminin 62 milyar dolara ulaştığını ve 100 milyar dolar hedefine doğru ilerlediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.